Det frække24. april 2017

Fem sange du ALDRIG må sætte på før sex

Hvis du kan gennemføre et knald til disse sange, bør du i alvorlig grad overveje at søge hjælp
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/earplugs.jpg
 Foto: All Over

Nuvel. lad os starte med at minde om, at smag naturligvis er en subjektiv størrelse. At det altid er muligt at finde folk, der mener det modsatte af en selv.

Heldigvis. For det betyder jo, at dig der med stritørerne og de evigt lugtende fødder, også har fået chancen for at finde kærlighed i dette liv.

Monogamy - det testvindende frække brætspil for par er på tilbud til kun kr. 219,-

Men vi vover alligevel pelsen, og vi har således fundet en række sange, der er så usexede eller frygtelige at høre på, at det burde være umuligt at gennemføre et samleje, mens de brager ud af anlægget.

5 sange du ikke kan knalde til

Do it like a Truck (Geo Da Silva)

Denne sang er alt, hvad en sang ikke må være. Jaja, den lyder naturligvis frygteligt. Og så er den selvhævdende og sexistisk. Videoen er ganske vist spækket med lækre damer, og det hjælper naturligvis på stemningen at skrue ned for lyden. Og her kommer hele pointen. Man skal ganske enkelt være døv, hvis man kan gennemføre et knald til lyden af en, 'der gør det som en lastbil'.

Axel F (Crazy Frog)

Nej, vi hentyder ikke så meget til den originale sang fra 'Frækkere end politiet tillader' med Eddie Murphy i en af sine bedste roller i karrieren. Derimod mener vi alt, hvad der nogensinde er kommet ud det vanvittige 'Crazy Frog'-inferno af forfærdelighed. Det er så usexet, at ikke engang tre Vicorias Secret-modeller iført diminutivt lingeri og et kom her-signal med fingrene ville kunne lokke den mandlige del af redaktionen til noget som helst uden et sæt ørepropper udført i lydisolerende gummi solidt placeret i øregangene.

Kære lille mormor (Richard Ragnwald)

Behøver vi at gennemgå situationen? Richard Ragnwald synger til sin mormor. Hvis nogen stadig har en erigeret penis uden overhovedet at have hørt sangen, har de et alvorligt problem. Vi anbefaler et længere terapeutisk forløb.

Er du tørret helt ud efter denne sang? Køb glidecreme her

[node:aller-related-content]

Fissesangen (Bulldogg)

Det er snart ti år siden, at den anonyme rapper med kunstnernavnet Bulldogg gav den hele armen med den ærlige, bramfri og meget lidt subtile 'Fissesangen'. Omkvædet er et råbende mandskor, der brøler 'Åååååh, vi vil ha' fiiis-se'. Hvis begge parter kan få noget ud af det, så lad Guds fred herske. Hvis ikke? Så sæt den aldrig på igen. Nogensinde.

Har du sunget denne sang så meget, at ingen længere vil have dig? Ingen grund til panik. Køb en FLESHLIGHT.

Jul i Angora (Drengene fra Angora).

Mens Angoradrengene kunne være endog særdeles sjove i deres storhedstid, og at der derfor givetvis findes en række kompromisløse fans af Angorasangen derude, så skal man være gjort at et ganske særligt stof, hvis man i tilstrækkelig grad kan abstrahere fra den enerverende melodi og de karikerede stemmer fra Baune, Primdal og Pim, der synger julen ind. Alle andre må i stedet se deres ellers så velvoksne rejsning eller fugtige skød blive omdannet til en frugtesløs ørken af slaphed og ulyst. Der er heldigvis lang tid til jul.

Sponsoreret indhold