Det frække18. november 2019

6 grunde til at have morgensex

Det er både hadet og elsket. Men morgensex er kommet for at blive. Her er 6 grunde til at have morgensex.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/urhjerne_1.jpg
 Foto: MEGA

Du er lige vågnet. Eller rettere. Dele af dig har tilsyneladende været vågent i lang tid, og der er ikke meget andet at gøre end at enten tage et koldt bad – eller at vække din partner i den anden side af sengen og håbe på, at du er heldig.

Køb Sinfuls frække julekalender allerede nu - før den bliver udsolgt (sponsoreret link)

Denne scene er sandsynligvis genkendelig for de fleste mænd, men jo længere tid, du har været i et parforhold, jo mindre er sandsynligheden for, at din partner også synes, at din morgenrejsning er lige så charmerende og tiltalende som tidligere.

Derfor er der al mulig grund til at minde hende om, at morgensex på rigtig mange måder er en god ide.

Her er således 6 facts, du kan forelægge hende, allerede inden hun når at hive dig i øreflippen og smide dig ud under den kolde bruser.

  1. 1. Sex virker afdæmpende på stress. Der behøver ikke at være en orgasme involveret, men det hjælper naturligvis. Når vi har sex, udsender kroppen en række hormoner, som giver din hjerne tiltrængt glæde, ro og overskud.

  2. 2. Du er på toppen. Dine testosterontal peaker om morgenen, hvilket også er med til at gøre dig hård. Og det vil da være en skam, hvis al den maskuline energi skal gå til spilde. Kvinder har faktisk også testosteron i blodet, og det har en betydning for, hvordan vi oplever lyst.

  • 3. I er ikke helt færdige kropsligt og mentalt efter en lang dag på jobbet. Og I har heller ikke eventuel alkohol i blodet, hvilket er med til at sløve sanserne.

  • EFTERÅRSUDSALG: Spar op til 70 procent på sexlegetøj (Sponsoreret link)

  • 4. Morgensex er godt for parforholdet. Det kan være svært at finde tid til hinanden ellers, og hvis ellers I ikke har små børn, der er vågne, så er det en god mulighed for at komme tættere på hinanden og for at give hinanden en dejlig arbejdsdag.

  • 5. Morgensex gør dig klog. Forskere fra universiteterne i Oxford og Coventry har således konkluderet, at sex tidligt på dagen både booster din hukommelse, dine sproglige evner og din opmærksomhed.

  • 6. En skræmmende procentdel af slagtilfælde sker mandag morgen. Regelmæssig sex nedsætter beviseligt blodtrykket og har masser af positive effekter. For dit helbreds skyld bør hun derfor sige ja til morgensex hver mandag. Går den, så går den. I andet fald er det værd at huske på, at flere af disse fordele også gælder, hvis du gør det selv.

  • Sponsoreret indhold