6 grunde til at han sender dick pics

Foto: MEGA

Bevares. Der findes skam kvinder, der tænder på det. Især hvis indholdet er flot. Men for rigtig mange kvinders vedkommende er uopfordrede dick pics i bedste fald ligegyldige og i værste fald ubehagelige og intimiderende og frastødende.

Faktisk viser en undersøgelse foretaget af YouGov i England, at 40 procent af kvinder mellem 18 og 36 år har modtaget sådan et billede uden at have bedt om det.

Den britiske avis The Sun har ladet sin klummeskriver og sexekspert Dr. Pam Spurr kigge nærmere på, hvad det egentlig er, der gør, at visse mænd sender disse billeder, når så mange kvinder ikke vil have dem.

Her er hendes 6 grunde til, at han sender dick pics

Nogle gange er du bedre tjent med en flot og lækker dildo

1. Han frygter afvisning

Manden er usikker på baggrund af oplevelser gennem livet eller i tidligere mislykkede forhold og vil hellere afvises med det samme end vente I den lange tid, det tager at lære at kende kvinden ordentligt.

Det er lettere bare at blive afvist på et billede af sin penis, og han kan fortælle sig selv, ’at hun bare ikke er interesseret i sex’.

Denne mand vil typisk have problemer med intimitet i et forhold.

2. Han elsker risici

For denne fyr handler det om at tage chancer. Han vil se, hvor langt han kan gå med en ny person. Hvis han får en afvisning, går han ikke ned på det, men finder straks en ny kvinde, som han kan sende billeder til.

3. Han pisser sit territorium af

Når en mand har en særligt stærk selvopfattelse, så tror han, at han bare kan sende uopfordrede dick pics, fordi han tænder på kvinden. I hans verden er det ikke en mulighed, at hun ikke tænder på det. Denne fyr vil typisk opleves som arrogant. Han vil som regel have været genstand for familiens fulde opmærksomhed og forventer at få sin vilje. Han kan være enebarn.

4. Han er voldsomt seksualiseret

For ham er kvinder mest legetøj. Han er udelukkende ude på sex, og derfor vil han finde ud af så hurtigt som muligt, om hun er interesseret i sex med ham. Han har svært ved at knytte sig til sin partner i et forhold, men kan dog godt gennemføre et sådan, hvis han møder den rette kvinde på det rette tidspunkt.

5. Han er afhængig af sex

Der er stor uenighed blandt sexologer om, hvornår man er afhængig af sex. Men blandt de punkter, der hører under denne lidelse er risikovillighed, manisk opførsel, manglende evne til at opnå ægte intimitet, en søgen efter hurtig sex og en følelse af at være uværdige til ægte kærlighed.

Folk med sexafhængighed kan godt finde på at sende dick pics til flere kvinder allerede ved første kontakt.

6. Han er ubehagelig

Måske er han slet og ret sociopat og mangler empati og forståelse for kvindens manglende interesse i hans billede. Han får faktisk et kick af at gøre kvinden irriteret eller vred, når han sender sit billede.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close