Det frække11. september 2017

5 stykker legetøj du bare SKAL have liggende i skuffen

Du skal ganske enkelt have fat i disse fem stykker sexlegetøj, hvis du vil opnå det bedst mulige sexliv. For det har du fortjent - også som singlekvinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/onani_med_boerste_4.jpg
 Foto: All Over

Det er svært at åbne et dameblad uden at få tips til, hvad man bare skal have i sit makeupskab, eller hvilken clutch man absolut skal have fat i dette efterår.

Det får du ikke her. I stedet giver vi dig fem stykker legetøj, som du bare er nødt til at have, hvis du skal give dig selv det bedste sexliv, du fortjener. Også når du er alene.

De følgende anbefalinger stammer fra en kvinde, der ved mere om legetøj end de fleste. Således guider Mathilde Mackowski, direktør og medstifter af sexlegetøjgiganten Sinful dig til det helt rette køb. Se bare her, hvad Mathilde siger om disse ...

Fem stykker legetøj man som kvinde bare SKAL have liggende i skuffen

1. Sinful Opladelig Magic Wand Vibrator

- Sinful Opladelig Magic Wand-vibratoren er med sin skønne power et absolut must have til kvinder.

Vibratoren er også blevet anerkendt for sit smukke design ved kunstudstillingen 'Beyond Icons' på Koldinghus, hvor den er blevet indstillet af foredragsholder og iværksætter, Michelle Hviid.

2. Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator

- Womanizer stimulerer kvinden ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger på klitoris. Stimulatoren har vundet prisen som "mest innnovative tekniske sexlegetøj' på Xbiz Awards og er et virkelig vidunderligt stykke sexlegetøj.

3. Durex Intense Orgasmic Gel

- Verdens mest omtalte orgasme gel, Dures Intense, er en sjov lille ting creme. Kvinden opnå øget følsomhed og ekstra intpirrende orgasmer med den intense orgasmic gel. Den er 100% en must have til kvinder.

4. Sinful Anal Begynder Boks med A-Z Guide

- Hvis du er nysgerrig på stimulation bagtil, men er lidt nervøs for, hvordan pokker du lige skal starte ud, så er her en must have til 'begyndere'. Her får du den perfekte begynderpakke med alt, hvad du skal bruge for at komme godt og forsigtigt i gang.

5. Sinful Rabbit Vibrator Original - TESTVINDER

Den originale Sinful Rabbit Vibrator er kendt fra den populære tv-serie 'Sex And The City' og har vundet prisen som den bedste rabbit-vibrator.

Den er fyldig, powerfuld og et meget orgasmefyldt bekendtskab, fordi den både stimulerer klitoris og pirrer dig med sine indvendige rotationer.

Sponsoreret indhold