Det frække1. november 2016

Her er de bedste sexstillinger til sexlegetøj

Se hvordan du leger bedst
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/legetoej_stiling.jpg
 Foto: Sinful.dk

Det er ikke lige meget, hvordan du gør, når der skal sexlegetøj med ind i soveværelset. Derfor giver vi dig en mini-oversigt over, hvilke sexstillinger, der er bedst, når du vil have de ”elektroniske venner” med i sengen.

I samarbejde med Sinful.dk kommer her en overskuelig og nem oversigt.

Mini-oversigt: 3 nemme sexstillinger til sexlegetøj

1. Den nemme

Vi starter ud med en af de mere simple anbefalinger. Nemlig en stående stilling med gode vibrationer til dig, hvis du er mand, og læser med.

Stillinger kræver, at du har din kvinde liggende foran dig på sengen, med ryggen ned mod madrassen. Her stiller du dig et par skridt fra sengekanten, går lidt ned i knæ og placerer hænderne på sengen.

På dig har du en vibrerende penisring, som vil give fantastiske vibrationer på skaftet – men på samme tid også stimulere klitoris på kvinden, da udvalgte penisringe (som denne), også har en indbygget klitorisvibrator.

2. Det magiske, vibrerende ridt

Den næste sexstilling, som især er god til sexlegetøj, er en anelse mere avanceret.

Som mand ligger du dig ned på ryggen, og har din kvinde placeret ovenpå dig. Men denne gang sidder hun ikke i en klassisk ”Cow-girl” med ansigtet mod dig. Derimod skal hun sidde omvendt, så det er den omvendte ”Cow-girl”, der er på spil.

Stillingen bliver for alvor god, da din kvinde nu kan ride dig, men på samme tid også fokusere på noget helt andet. Nemlig mellemkødet.

Med en helt almindelig vibrator, kan hun nu få plads til at massere mellemkødet, som er en yderst pirrende og overset erogen zone hos manden.

[node:aller-related-content]

3. Den avancerede: 69’eren

Vi slutter af med en af de mere avancerede sexstillinger, der kræver øvelse, koncentration og ”multitasking-skills”: Den akavede og berygtede 69’er.

Men måske behøver denne sexstilling slet ikke være så kompliceret og akavet. Sexlegetøj er nemlig en rigtig god måde at udnytte fordelene ved stillingen p

For at udføre stillingen med sexlegetøj, ligger du dig sammen med din partner på siden i sengen, så I har maverne ”mod hinanden”, men stadig ansigterne vendt mod jeres køn. Her skal I ikke bruge jeres munde, men derimod sexlegetøj.

Som mand kan du tage den prisvindende Womanizer Pro40 i brug på din kvinde. Denne vibrator er ikke det samme som oralsex, men kan stadig gå ind og skabe stor nydelse ved nogle innovative, vibrerende ”Suge-puste” bevægelser på klitoris.

Omvendt kan din kvinde bruge TENGA Flip Zero på dig, som kan efterligne den rigtige følelse af et blowjob. Måden det sker på, er ved at det indvendige materiale på produktet, der er lavet af lækker, blød silikone, mærkes pirrende, når man trykker ned langs skaftet.

Selv om der nok aldrig er noget, der vil kunne gøre det samme som ægte oralsex, så er sexlegetøj i denne stilling et super godt alternativ, da du ikke både skal koncentrere dig om at give og nyde. Her skal du nemlig ”blot” holde legetøjet på din partner, og fuldt ud koncentrere dig om at modtage.

Sponsoreret indhold