Det frække21. marts 2019

Sporty kvinder har knaldet med flere end de dovne

Er du en flittig gæst i fitnesscenteret? Så er der en stor sandsynlighed for, at du har knaldet med flere mænd end de kvinder, der er knap så sporty.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fitnesssex_2.jpg
 Foto: All Over

Først og fremmest skal der her fra redaktionens side ikke lyde nogen fordømmelser overhovedet. Uanset om du har været i seng med mange eller få. Der er ikke noget gyldent tal, som angiver, om man er hverken for promiskuøs eller for dydig.

Prøv dette frække skolepigekostume :-)

Men hvad vi kan nævne er, at en ny undersøgelse fra Anglia Ruskin University i Cambridge har vist, at de kvinder, der dyrker meget træning og sport, har haft flere sexpartnere, skriver The Sun.

Faktisk har disse flittige, kvindelige gæster i fitnesscenteret 73 procents større chance/risiko for at have haft flere end ti seksualpartnere i forhold til de kvinder, der ikke bruger tid på træning.

Så realistisk kan en dildo blive

Forskerne mener, at det primært handler om, at de kvinder, der går hen i et sportsklub eller et fitnesscenter har større chance for at møde en partner end de kvinder, der bliver hjemme.

Det handler dog langt fra kun om sundhed og sunde vaner. For blandt de kvinder, der også havde større sandsynlighed for at have haft sex med flere end ti personer, fandt man personer, der holdt af at drikke og ryge. Her var sandsynligheden dobbelt så stor.

Om mænds og kvinders udsagn star til troende, må du selv afgøre. Men mens hver femte mand sagde, at han havde haft sex med flere end ti, så gjaldt det kun hver 12. kvinde.

Tør du prøve analt legetøj? ;)

Helt generelt var de mænd, der lå øverst og nederst på lønstigen også dem, der havde været sammen med flest.

Også homoseksuelle mænd og biseksuelle kvinder scorede højt, når det handlede om at have haft sex med mange.

Sponsoreret indhold