5 nye datingudtryk du skal kende i 2020

Foto: MEGA

Det er ikke altid lige let at følge med i sprogets udvikling. Og da heller ikke i udviklingen på datingscenen. Men den britiske avis metro.co.uk har sat fokus på 5 nye udtryk, som forventes at blive større i 2020.

VINTERUDSALG: Spar op til 60 procent på sexlegetøj

5 udtryk som dækker over en række temaer, som mange datere allerede kender alt for godt.

Her er således …

5 nye datingudtryk du skal kende i 2020

Keanu-ing

Opkaldt efter skuespilleren Keanu Reeve, der for nylig har fået en ny lækker kæreste, hvilket få havde forestillet sig. Det betyder altså, at du har fået en ny kæreste, som overrasker folk.

Tilbud på det lækreste lingeri

Jekylling

Naturligvis afledt af den klassiske historie om Dr. Jekyll og Mr. Hyde. Altså et voldsomt personlighedsskifte. I begyndelsen virker personen sød og rar, men viser sig at have frygtelige personlighedstræk. Det kan både være i den virkelige verden eller i de beskeder, I sender til hinanden.

Flatlining

Når en konversation lige pludselig går helt død. Det alle frygter på en date.

Rossing

Enhver, der har set tv-serien ‘Venner’, husker det evigt tilbagevendende tema mellem Ross og Rachel. Nemlig at Ross var sammen med en anden kvinde, fordi han var overbevist om, at de holdt pause i forholdet. Her er der altså tale om en beskrivelse af, at du dater en person, og den anden person mener, at I allerede er i et forhold og derfor bliver meget vred og såret.

Deja Eeew

Denne er I høj grad tiltænkt engelsktalende folk, der ikke har forstået, at det franske udtryk deja-vu skal udtales med en y-lyd. For her spilles der på ordlyden i deja-vu og så det amerikanske udtryk ’eeew’, der vel sådan nogenlunde oversat betyder ’Ad!’

Udtrykket dækker i øvrigt over den ubehagelige fornemmelse, når du støder på en person på en dating-app, som du allerede har været kærester med eller har datet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close