Det frække 6. marts 2016

5 måder at fyre op under legen på

Er der gået hverdag i lagengymnastikken? Læs med og få 5 eksempler på hvad I kan gøre for at spice sexlivet op
(Foto: All Over Press)

Et forhold fungerer på mange måder ligesom en bil. En bil skal passes, plejes og smøres, for at forhindre rust og slid.

Sex, leg og intimitet udgør bilens motor som til tider kan have brug for et olieskift eller hjælp til at starte på ny. Heldigvis findes der masser af måder at komme op i omdrejninger på!

Se Bitten fra Sexshop præsentere nogle spændende kostumer, parykker og andre produkter, der kan fyre op under legen.

Fra privatchauffør til paryk
Der findes masser af måder hvorpå I kan kickstarte jeres sexliv – det handler om en portion fantasi og lidt velvilje. Vær ikke bange for at prøve nye ting – man bliver aldrig for gammel til at lege!

Her er 5 konkrete eksempler på, hvad I kan kaste Jer ud i sammen:

1. Rollespil
Rollespil er en god måde at komme ud over den grænse som måske har holdt jer tilbage i soveværelset.

Varm op med et lækkert forspil

Nogle par oplever faktisk, at det kan være en hjælp at spille nogle andre i forsøget på at komme tættere på hinanden igen. En god leg kunne f.eks. være privatchauffør, hvor din partner henter dig, er dig underdanig og efterkommer alle dine befalinger.

2. Lingeri
Det er utroligt hvad et sæt sexet undertøj kan gøre – for begge parter! Forkæl dig selv med et sæt lækkert undertøj og nyd den sexede følelse det giver dig, eller forkæl din indre gudinde med en smuk corsage, som med garanti også vil gøre indtryk på din partner.

Her kan du finde lækkert og frækt lingeri i prima kvalitet

3. Legetøj
Sexlegetøj er mere end bare rekvisitter til at bruge når du onanerer – alene. Vidste du f.eks. at der findes sexlegetøj specielt egnet til par? Brug et par flotte manchetter til håndleddene, og vis din partner hvem der har skoene på, eller giv ham fjernbetjeningen til det vibrator-æg du har sat op inden I tog på restaurant …

Find alt det bedste sexlegetøj til par på Sexshop.dk

4. Kostumer
Brug af kostumer er den bedste måde at udleve jeres frække fantasier. Hvis din mand drømmer om at blive tilset og plejet af en sexet sygeplejerske, kan det let udleves med et kostume. Forførelsen ligger ofte i overraskelsen hvorfor en paryk også er en hurtig og effektiv måde at skifte udtryk eller ligefrem identitet på.

Sexshop.dk gør alt i kostumer og parykker til enhver lejlighed

5. Sex i det fri
Nogle gange er et skift af scenariet hvad der skal til for at bryde ud af soveværelsets trygge rammer. Ved at have sex i det fri får man samtidig flere sanselige indtryk, som f.eks. fuglenes kvidren eller græsset mod jeres nøgne hud. Hvis I føler jer blottet ved tanken om sex på stranden eller i skoven, så start i haven!

God leg!

Sponsoreret indhold