5 julegaver til frække par

Foto: MEGA

Har du ikke besluttet, hvad du skal give din partner i julegave, så er der ingen grund til at gå i panik. Her får du nemlig fem saftige forslag til årets frækkeste julegave, som med garanti vil gøre december til årets frækkeste måned.

Vi har samlet fem frække forslag til gaver, som kan bruges af både kvinder og par, der vil opleve forskellen på ”Ho ho ho” og ”Oh-oh-ohhh”.

Womanizer Premium Klitoris Stimulator (sponsoreret link)

Denne lufttryksvibrator med Pleasure Air Technology stimulerer klitoris ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger. Producenten bag Womanizer Premium er faktisk så sikker på, at produktet giver kvinder orgasme, at de lover pengene retur, hvis det ikke er tilfældet.

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator (sponsoreret link)

Denne vibrator er blandt de kraftigste på markedet. Den kan stimulere klitoris med en høj intensitet, som kun de færreste vibratorer kan gøre efter. Man kan både bruge den til intim- og kropsmassage, ligesom den både kan benyttes alene eller sammen med sin partner. Den er derfor ideel, som en fræk og lidt uskyldig julegave til kvinden, der elsker massage.

 

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Dobbelt Vibrator Æg (sponsoreret link)

Her kommer parlegetøjet, som både kan nydes hjemme i soveværelset eller ude i offentligheden på et frækt lille eventyr. Ved hjælp af fjernbetjeningen kan manden tage den fulde kontrol over kvindens orgasmer. Ægget har en silkeblød overflade og den ergonomiske form, sammen med svimlende vibrationer, sørger for at ramme de helt rigtige steder.

 

Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig (sponsoreret link)

Nu kan I forkæle hinanden på samme tid med denne effektive og luksuriøse penisring. Dette smarte sexlegetøj har 10 forskellige vibrationer til kvindens klitorisområde, mens ringen sørger for at manden opnår en mere kraftfuld længerevarende erektion.

 

Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil (sponsoreret link)

Opdag helt nye sider af din partner med dette erotiske brætspil, der indeholder sjove og frække udfordringer til jer begge. Spillet giver jer mulighed for at åbne jeres seksuelle drømme og komme endnu tættere på hinanden. Det frække brætspil kan både bruges på en regnfuld efterårssøndag eller en romantisk fredag aften med god musik og rødvin i glassene.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close