5 fødevarer der gør sex bedre

Foto: MEGA

Nogle myter er særligt sejlivede. Blandt andet dem, der handler om, hvad man skal indtage for at blive en superhelt i sengen.

I tidens løb har mange forskellige urter, dyreknogler og udtræk været taget i brug for at styrke den mandlige potens eller gøre kvinder mere frugtbare – lige fra pulveriserede næsehornshorn til stødtænder og slangeblod.

Men der er faktisk noget, som hverken indeholder dele af truede dyrearter, og som faktisk virker positivt på sexlyst og –evne.

Vi har fundet en række af de lettest tilgængelige.

5 fødevarer der gør sex bedre

Nødder

En nylig undersøgelse fra Spanien viste, at mænd, der indtog mindst 60 gram nødder hver dag, fik bedre orgasmer og nød sex mere end de mænd, der ikke spiste nødder. Ligeledes forbedrede de sædkvaliteten. Nødder indeholder antioxidanter samt E-vitaminer og n-3 fedtsyrer.

Hvad er et Sport Fucker Nutt Job Penisring Sæt?

Kød

Det er måske politisk ukorrekt at nævne kød som en god ting, men oksekød, kylling og svinekød indeholder carnitine, L-arginin og zink. De første to er aminosyrer, som er godt for blodgennemstrøingen, hvilket er ret afgørende for både mænds og kvinders sexliv. Man skal dog ikke overdrive kødmængderne, da for meget animalsk protein kan øge risikoen for hjertesygdomme.

Hvis man vil undgå kød, skal man gå efter fuldkorn, nødder og mejeriprodukter.

Østers

Østers har i mange år være kendt som et afrodisiak. Og faktisk er der noget om det. Forstået på den måde, at østers sammen med muslinger indeholder  stoffer, der øger produktionen af testosteron og østrogen. De indeholder ligeledes zink, der er godt for blodgennemstrømningen i vores sexorganer. Det samme gælder i øvrigt både hummere, krabber og andre skaldyr. Østers indeholder dog mest zink.

Bær

Næsten alle bær indeholder pæne mængder flavanoider, som er god til at modvirker rejsningsproblemer. Helt generelt gælder det også de fleste frugter, men gå efter æbler og citrusfrugter, hvis du vil være sikker.

Glidecreme med jordbærsmag - prøv den her

Avocado

Måske tænker du, at en avocado er noget større end en testikel. Men faktisk stammer ordet fra netop det på aztekernes sprog Nahuatl.

Forskere har siden fundet ud af, at avocadoer reducerer metabolske sygdomme, der er medvirkende til at skabe rejsningsbesvær. Avocadoer indeholder enkelumættede fedtsyrer, der nedsætter kolesteroltallet. Det anbefales at 10-20 procent af vores daglige energiindtag kommer fra enkelumættede fedtsyrer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close