Det frække8. december 2016

Dyrk sex med ham før julefrokosten!

Det er sikreste måde at undgå utroskab
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/julefrokost-jalousi.png
 Foto: Shutterstock

Julefrokost sæsonen står for døren. Bider din partner negle, når du tager afsted, klædt på til party? Her er nogle ideer til, hvordan du kan lette livet for en jalousi kæreste uden at betale prisen selv.

1) Tag ham alvorligt

Det kan godt være, DU ved, der ikke er grund til bekymring. Men følelsen reel nok for din kæreste. Jalousi hænger sammen med manglende tryghed og følelsen behøver ikke nødvendigvis holdepunkter i virkeligheden for at eksistere. Undlad at afvise eller grine eller vrisse af. Åbner han for at snakke om det, så vær rummelig. Lad ham vide, at du gerne vil tale om hvad end svære følelser, der dukker op, og at der ikke er noget at skamme sig over.

2) Elsk ham på forhånd

Bedste modgift er kærlighed og at få den anden til at føle sig sikker i sadlen. Overdæng din partner med kærlighed og lad vedkommende vide, du er meget glad for ham. Tit virker det allerbedst simpelthen at elske – hvis du har dejlig sex med kæreste før du skal gå, ved han at du ikke går ’sulten’ omkring og føler sig selv mødt som mand.

Køb en fræk julegave til ham

3) Aftal noget dejligt I skal I morgen (aften)

Noget dejligt at se frem til med kæresten – såsom en biograftur eller en hjemmedate – kan være skønt at have at tænke på for den, der går derhjemme og er lidt ængstelig. Husk du måske har ondt i håret dagen efter julefrokosten, så vær klog og planlæg ikke noget fast før langt opad dagen.

4) Gør dig smuk – for ham

Har din mand tendens til at skule, når du gør dig smuk før du skal afsted? Så se tilbage og og vurder, HVOR fin du egentlig gør dig. Er du meget mere dullet op når du skal ud med andre, end du nogensinde er for ham? Så er det let for kæresten at føle sig tilsidesat eller ikke særlig agtet. Hvis du finder ud af, at du sjældent gør meget ud af dig selv hjemme, så lad dette være en reminder om at gøre dig smuk for din mand også – ofte, til dagligt og også når det bare er jer to.

Prøv dette lækre julelingeri - han vil ikke tænke på andet hele aftenen

5) Lad være med at gå i mistrofælden

Typisk kan jalousi give trang til at kontrollere. Kontrol og indskrænkninger er dog ikke en holdbar løsning. Men det er ikke din kæreste, der skal bestemme, hvornår du skal være hjemme eller hvem du taler med. Det skal du selv. Du kan sige en tid, du er hjemme eller frivilligt sende en sms eller to undervejs, men gå ikke ind på at du skal ringe hver time eller noget i den stil. Mistroen får alligevel aldrig kontrol nok – og det er tillid fra kæresten, der skal få ham igennem aftenen.

[node:aller-related-content]

6) Vær troværdig

At være jaloux er at være nøjeregnende. Så gør dig gerne ekstra umage med at være punktlig, hvis din mand er jaloux op til et særligt arrangement. Klare linjer er nemmest at forholde sig til, for den, der har det svært. Vær præcis med informationer om hvor festdeltagerne skal mødes og hvem der kommer, hvis han spørger. Og vær nøjagtig i forhold til uret, hvis du har lovet det.

Tipsene om jalosi er givet af sexolog Sara Skaarup. Du kan læse mange flere ideer til at forstå og leve med jalousi i den ny bog ”Jalousi –kunsten at leve med jalousi” ad Jesper Bay-Hansen og Sara Skaarup. Den kan købes her.

Sponsoreret indhold