Det frække1. juni 2020

5 billige bestsellers

Vi giver dig fem bud på det bedste af det billigste sexlegetøj.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mr._membr_explosive_handjob.jpg

Sexlegetøj til kvinder, mænd og par behøver bestemt ikke være en dyr investering. Du kan sagtens få lækre onaniprodukter, glidecremer og andet sexlegetøj til billige penge.

I samarbejde med Sinful (sponsoreret link) har vi kigget nærmere på fem frække bestsellers, der alle koster under 200 kroner. En pris, som de fleste har mulighed for at betale.

Mr. Membr Explosive Handjob

https://imgix.seoghoer.dk/mr._membr_explosive_handjob_0.jpg

Tag din onanioplevelse til nye højder med dette bløde og fleksible sleeve, der sikrer dig et fantastisk håndjob hver eneste gang lysten melder sig. Onaniproduktet fra Mr. Membr har både dupper og riller i forskellige mønstre, hvilket giver en ekstra realistisk fornemmelse.

Køb den perfekte medspiller lige her (sponsoreret link)

Opladelig Bullet Vibrator

https://imgix.seoghoer.dk/opladelig_bullet_vibrator.jpg

Du skal bestemt ikke lade dig snyde af størrelsen på denne lille vibrator. Med sine kraftige vibrationer og sit patronformede design, er den nemlig perfekt til målrettet stimulation af din sensitive klitoris. Som ekstra bonus er vibratoren vandtæt, så du kan tage den med i badet.

Gør dig klar til kraftig stimulation (sponsoreret link)

Obaie Ridepisk

https://imgix.seoghoer.dk/obaie_ridepisk.jpg

Skal det være lidt ekstra frækt, så er denne ridepisk fra Obaie et must-have. Den er både ideel til sensuelle strejf og skarpe slag. Den er altså det helt perfekte legetøj til dem, der gerne vil udleve sine frække spanking-fantasier.

Vil du have smæk? (sponsoreret link)

Lucy Original Pussy Masturbator

https://imgix.seoghoer.dk/lucy_original_pussy_masturbator.jpg

Vil du have en realistisk vaginaoplevelse, som ikke koster en halv bondegård? Med Lucy får du en lækker vagina i et blødt og realistisk materiale, som desuden har en indvendig struktur, der både er pirrende og virkelighedstro.

Se den billige pris (sponsoreret link)

Realistisk Dildo med Sugekop

https://imgix.seoghoer.dk/realistisk_dildo_med_sugekop.jpg

Hvis du gerne vil have en vaskeægte bestseller, så kan du ikke komme udenom en klassisk dildo, som de fleste kender den. Denne model har et naturtro udseende med penishoved, tydelige årer og kugler. Størrelsen er ideel til begyndere og sugekoppen gør den perfekt til håndfri leg. Den sikker vinder til billige penge.

Køb den populære dildo her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold