10 ting mænd tænder helt af på

Foto: MEGA

Det kan godt være, at mænd er nemme. I hvert fald en pæn del af dem. Men selv om de ikke altid tilhører det lige opvakte køn, så er der faktisk en hel, du kan gøre som kvinde for at skræmme en mand væk.

I hvert fald reducere dine chancer for at se ham igen, efter I har haft sex.

Husk altid kondomer - få dem leveret billigt og diskret

Det fremgår tydeligt af en undersøgelse foretaget af Illicitencounters, der er et britisk datingsite for mænd og kvinder, der allerede har en partner i forvejen. Her har man nemlig fundet frem til de 10 ting, mænd tænder mest af på ved en kvinde.

Det er en gammel sandhed, at mænd er visuelle og således nyder at se på en kvinde. Også under sex. Og allerhøjst på listen over de ting, en mand virkelig ikke bryder sig om, er når sexpartneren insisterer på, at lyset skal være slukket i soveværelset. Det var en ting for hele 57 procent af de adspurgte.

Næstmest upopulært var, når kvinden lavede ’søstjernen’ – altså bare ligger ubevægelig under sex. Eller når hun ikke gav en lyd fra sig. Det brød 53 procent af mændene sig ikke om.

Med den rette vibrator kan du ikke ligge stille

Og så så kommer vi til vigtigheden af frækt og lækkert lingeri. For på tredjepladsen kom det, der blev et folkeejeudtryk i 90’erne. Nemlig Bridget Jones-undertøjet opkaldt efter den fiktive dagbogsskrivende singlekvinde fra filmene og bøgerne af samme navn. Altså stort og usexet ’mormorundertøj’. 52 procent af mændene brød sig ikke om det.

På femtepladsen kom kvinder, der indrømmede at have været utro. Knap halvdelen af mændene ønskede ganske enkelt ikke at høre om kvindernes tidligere udenomsægteskabelige erobringer.

Og så en til huskelisten. Lad være med at give din telefon mere interesse end din sexpartner. I hvert fald, hvis du vil se ham igen. For 42 procent af mændene gik kolde på en kvinde, der var lidt for meget i et forhold med mobilen.

10 ting mænd tænder helt af på

1. Insisterer på slukket lys under sex

2.  En kvinde der hveken siger en lyd eller bevæger sig under sex

3.  Bridget Jones-undertøj

4.  Hun fortæller, hun har været utro

5.  Mere interesseret i sin telefon end mig

6.  Kæledyr i soveværelset
Altid glat mis med denne Ultimate Personal Shaver ;-)

7.  Dårlig hygiejne
Køb økologisk intim skumsæbe til nedsat pris lige her

8.  Er for klistrende til dig

9.  Manglende kropslig selvtillid

10.  Faker orgasmer

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close