SPOTDEAL: Paradis-ferie på Thailands royale riviera

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa hotel i Thailand.

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa hotel i Thailand.

(Foto: Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa hotel)

Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Men Thailand er meget mere end afslapning i fantastiske omgivelser.

Uforglemmelige oplevelser ligger som perler på en snor, og det sværeste er at vælge! Måske har du lyst til hoppe på en tuk-tuk og lade turen gå gennem Bangkoks farvestrålende gader. Eller hvad med bambusrafting eller besøg ved templer med smukke Buddha-statuer og legesyge abekatte? Det kan også være, du drømmer om at opleve et af de smukke og farverige flodmarkeder.

Mulighederne er uendelige, og lige nu kan du komme til at opleve det hele til en ekstra billig pris. Via SPOTdeal.dk kan du nemlig spare 29 % på din rejse til Thailand og det 4* hotel Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa)

Cha Am tæt ved Hua Hin
Det rolige Cha Am og det 4* Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa danner rammen denne rejse med Bravo Tours. Et rigtig godt valg, lige meget om du rejser alene, som par eller som familie med børn, for hotellet har faciliteter for alle aldre!

I gåafstand fra hotellet er der både restauranter og små butikker. Ligesom der ligger flere gode restauranter ved stranden. Vil I ud og opleve lokalområdet, kan I gratis deltage i Bravo Tours’ udflugt "Cykeltur i Cha Am", som bringer jer tæt på det lokale Thailand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa)

Lokker bylivet, er det let at komme til Hua Hin med hotellets shuttlebus, der kører 5 gange om dagen. Hua Hin er populært sagt Thailand kogt ned til en bouillonterning. Alt det, man tænker på, når man drømmer om Thailand, findes her.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa)

Besøg de lokale markeder, hvor du kan købe alt fra mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Glæd dig over det spændende udvalg af restauranter og barer, og forkæl dig selv i en af de små massagesaloner, hvor du kan blive masseret fra top til tå. Tag også en tur til det store shoppingscenter, der sælger alt, hvad hjertet kan begære.

Alt i alt en drømmerejse til dig, der sukker efter sol, varme og eksotiske oplevelser – og lige nu kan du købe rejsen ekstra billigt via SPOTdeal.dk.

Rejsen inkluderer:

• Fly fra København – Thailand t/r.
• Mad om bord på flyet.
• 11 eller 14 overnatninger på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa (kat 4+).
• Morgenmad.
• Superior værelse med balkon og havudsigt.
• Bagage.
• Dansktalende rejseledere

Læs meget mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close