Vanvittigt billigt: Sønderjysk gourmetophold i topklasse på Christie’s

Christie’s Sdr. Hostrup Kro ligger i idylliske omgivelser i Sønderjylland.

Christie’s Sdr. Hostrup Kro ligger i idylliske omgivelser i Sønderjylland.

(Foto: Christie’s Sdr. Hostrup Kro)

Christie’s Sdr. Hostrup Kro er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i det sønderjyske. Lige nu kan du spare 53 % på et ophold via dette link på SPOTdeal.dk.

Se Dybbøl Mølle og slagmarken, hvor tusindvis af danske soldater døde i 1864 under forsvaret af de danske grænser. Eller mod vest, den naturskønne marsk, nu fredet og udvalgt til UNESCO’s verdensarvsliste. Det kan også anbefales at besøge Gråsten Slot, Ribe, Møgeltønder eller Rømø, hvor I vil kunne opleve små, levende byer med hyggelige handelsstrøg, gamle velbevarede huse og enestående miljø.

Lige nu kan du spare 53 % på et ophold via dette link på SPOTdeal.dk.

Næste år fejres 100 året for genforeningen i 1920, hvor landsdelen igen blev en del af det danske kongerige, efter at have været under tysk styre siden 1864. Danskheden er altid synlig, og få steder vejrer Dannebrog så mange steder.

Kroens restaurant serverer høj gastronomi af lokale sønderjyske råvarer. Alt efter sæson er de fleste af de grønne råvarer fra kroens køkkenhave, der ligger på bagsiden af hovedbygningen. En køkkenhave, der overrasker i omfang og variation. Her kan du gå rundt på grusstier og dufte en stor varietet af krydderurter, grøntsager og bær. Christie’s har også egen produktion af røgvarer og tilbereder dagligt fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nyd den lækre og friske mad på kroen. (Foto: Christie’s Sdr. Hostrup Kro)

Når du sætter dig i kroens restaurant om aftenen kan du nyde lækre og godt tilberedte råvarer. Stilen er både traditionel og moderne dansk. Om sommeren står der blandt andet, bagt torsk med brunet smør, eller kalvefilet med sennespsglace, blomkålspuré og nye kartofler, på menyen. Danske klassikere med moderne finesse.

Vinkælderen har et bredt udvalg af vine fra hele verden. Om det er en Chardonnay fra Chile, en klassisk Bourgogne fra Frankrig eller en Pinot Noir fra Californien der passer dig bedst, kan kælderen levere.

SPOTpris fra 1398,- Normalpris 2999,-  spar 53 %

Mad og vin bliver serveret af en kompetent og vidende tjenerstab, i et stemningsfyldt og intimt miljø. Restauranten ligger i den gamle charmerende krobygning, og består af flere lyse rum. For overnattende gæster er der hyggelige værelser i hovedbygningen, eller moderne hotelhytter få minutters gang fra kroen. Morgenmaden vælges fra en veludstyret buffet. Der er alt man kan ønske sig af lunt og koldt: Foruden brød, ost, yogurt ,æg, pølser og bacon er der hjemmelavet æble/ingefærshot, hjemmelavet nutella , friskskåret frugt og en bitter til at begynde dagen på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der er rig mulighed for selvforkælelse på Christie's. (Foto: Christie’s Sdr. Hostrup Kro)

Om du er til stille forkælelse med god mad og vin, eller ønsker en dejlig base for oplevelser i det smukke og historiske Sønderjylland, er Christie’s Sdr. Hostrup Kro et oplagt valg.

Ophold med 1 overnatning inkluderer:
• Overnatning i dobbeltværelse (hotelhytte)
• Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst (kl. 15.00 - 16.30)
• 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (kl. 18.30)
• 5-retters vinmenu
• Morgenbuffet med bitter (kl. 7.30 - 9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden)
 

__________________________

Flotte anbefalinger

På det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor har Christie’s fået et ‘udmærkelsescertifikat’ og nogle af de begejstrede gæster siger:

  • "Endnu et besøg i Sønderjyllands perle"
    "Endnu engang har vi besøgt Sønder Hostrup og endnu en gang har vi følt os ganske forkælet både med mad service og et dejligt stort værelse. Det er så afgjort ikke sidste gang at vi kommer i år for at opleve denne dejlige kro."

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close