Annoncer23. august 2019

SPOTDEAL: Jubilæumsrejse til Tallinn

Tag på jubilæumsrejse til Tallinn, hvor 800-året for Dannebrog og danskertiden i Estland fejres med dansk-estiske særudstillinger og events. Lige nu kan du spare 33 % på din rejse, hvis du køber via SPOTdeal.dk.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/spotdeal_2.jpg
 (Foto: GG Tours)

Ifølge sagnet faldt Dannebrog ned fra himlen for 800 år siden og vendte, hvad der lignede et knusende nederlag til en stor dansk sejr for kong Valdemar.

Nu kan I tage med GG Tours' på jubilæumsrejse til Tallinn, hvor der er lagt særligt fokus på danskertiden, men også generelt på Tallinns historie. Der er en lokalkendt dansktalende guide til rådighed.

Med en SPOTdeal kan du spare 33 procent på din rejse - læs mere hér

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/spotdeal_1.jpg
 (Foto: GG Tours)

(Foto: GG Tours)

Tallinn er på få år blevet en moderne storby med spændende shopping muligheder og internationale arbejdspladser. Indlogeringen er centralt i Tallinn på gode 3 eller 4* hoteller inklusive morgenmad, og der er blot 10 minutters gang til Vanalinn, - en af de bedst bevarede middelalderbyer i Europa og på UNESCO´s verdensarvsliste fra 1997.

Klik her og bestil dit ophold, inden det er for sent

Blandt de planlagte udflugter er en særudflugt med bus til slottet Kadriorg, der er bygget til den russiske zar, Peter den Store, i år 1725. Her er der i forbindelse med 800-års jubilæet en særudstilling om dansk guldalderkunst hvor C.A. Lorentzen maleri fra 1809, ”Dannebrogs fald fra Himlen”, vises.

På rejsen er der afsat god tid på til optagelser på egen hånd og der er mulighed for at tilkøbe opera og koncertbilletter til aftenforestillinger.

Rejsen, som du kan købe her, inkluderer:

• Fly fra Billund eller København - Tallinn t/r • En håndbagage pr. person á 8-10 kg • Transfer fra Tallinn lufthavn til hotellet t/r • 3 overnatninger på 3* eller 4* hotel i centrum af Tallinn • Morgenmad • Guidet tur i Tallinn by til fods (dag 2) • Busudflugt til det russiske Zarpalads ”Kadriorg” og særudstilling med dansk guldalderkunst samt besøg på sangfestivalpladsen (dag 3 eller 4 før returrejsen) • Samtlige entreer til særudstilinger I Tallinn og slottet Kadriorg • Dansk-lettiske rejseledere og guides bosiddende i de baltiske lande.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse:

København: 03/09 - 06/09: SPOTpris 3.390 kr. Normalpris 5.085 kr. Spar 33 % • Billund: 03/09 - 06/09: SPOTpris 3.890 kr. Normalpris 5.835 kr. Spar 33 %

Læs meget mere her.

null

Sponsoreret indhold