Annoncer
2. august 2016

Så let er det: Send ind og vind køkken for 50.000,-

SE og HØR udlodder i samarbejde med Vordingborg Køkkenet et hamrende lækkert Vordingborg PLUS-køkken. Se hvor simpelt det er at deltage
Michella Meier

Er dit køkken som en tidsrejse tilbage til 80’erne? Er det en sundhedsskadelig zone? Eller har det blot aftjent sin husgernings-værnepligt? Så er dette en konkurrence, du vil deltage i.

Måske tænker du: Ih altså, jeg kunne virkelig godt tænke mig et Vordingborg PLUS-køkken, men der er sikkert en masse mennesker, der har bedre historier.

Fortvivl ej. Der er intet krav om, at du skal have haft en ødelæggende orkan gennem dit køkken eller have mistet alt i en oversvømmelse. Alle kan deltage.

Vores journalist Morten Vendt viser i videoen, hvor simpelt det er. Mortens køkken fejler i grunden ikke noget – det er bare lige en halv meter for lavt til ham. Og fordi Morten elsker at kokkerere i flere timer, får han hele tiden ondt i ryggen.

Hvis du vil deltage, skal du sende os en video i formularen her hvor du viser og fortæller, hvorfor du gerne vil have eller har fortjent et nyt køkken.

Sidste frist for at indsende din video er lørdag den 17. september 2016. Derefter vil Vordingborg Køkkenet vælge fem videoer ud, som vores læsere så kan stemme om – og så er det bare at få de nære og kære til tastaturet.

Så frem med telefonen eller kameraet og send os en video.

Vi krydser fingre for dine vinderchancer.

https://imgix.seoghoer.dk/media/campaign-site/vordingborg-kampagnesite_mm.jpg