Annoncer
17. august 2016

Vind et køkken til 50.000 kroner fra Vordingborg Køkkenet: Deltag her

I samarbejde med Vordingborg Køkkenet udlodder vi et super lækkert køkken til en trængende dansker
Michella Meier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vordingborg_fb.jpg

Er dit køkken ødelagt, gammelt, for lavt, for højt, ikke eksisterende eller noget helt sjette? Så har du klikket dig det helt rigtige sted hen.

I samarbejde med Vordingborg Køkkenet udlodder SE og HØR nu et hamrende flot køkken til intet mindre end 50.000 kroner.

For at deltage skal du lave en video, hvor du viser og fortæller, hvorfor du skal have et nyt køkken. Der er ingen krav til, at du skal være en haj med et videokamera – så længe du har adgang til en mobiltelefon eller et kamera, der kan optage, kan du være med.

Fortæl os din historie, film dit køkken mens du fortæller om det, få en god ven til at filme dig i dit køkken – ja, det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Hvis en du holder af burde vinde et luksuskøkken fra Vordingborg Køkkenet, så lav en video for vedkommende, hvor du fortæller, hvorfor din kære har fortjent at vinde den store præmie, og send den ind.

Din video bør vare maksimalt to minutter – vi glæder os til at se, hvorfor DU har fortjent et nyt køkken fra Vordingborg Køkkenet.

Sidste frist for at indsende din video er lørdag den 17. september 2016. Derefter vil Vordingborg Køkkenet vælge fem videoer ud, som vores læsere så kan stemme om – og så er det bare at få de nære og kære til tastaturet.

Så frem med telefonen eller kameraet og send os en video.

Vi krydser fingre for dine vinderchancer.

Udfyld felterne herunder - derefter kommer du til en formular, hvor du kan uploade din video til os.