Annoncer
2. august 2016

Få et køkken til 50.000 kroner – gør som Stine

SE og HØR udlodder i samarbejde med Vordingborg Køkkenet et hamrende lækkert Vordingborg PLUS-køkken. Se hvor simpelt det er at deltage
Michella Meier

Får du ondt i ryggen af at lave mad, fordi køkkenet er for lavt? Er køkkenet ved at falde fra hinanden og pengene for små til at gøre noget ved det? Fik I tvillinger i en et-værelses lejlighed? Hvad er din historie?

I samarbejde med Vordingborg Køkkenet udlodder SE og HØR et 50.000 kroner Vordingborg PLUS-køkken. Alt du skal gøre er at sende os en video, hvor du viser og fortæller, hvorfor det skal være dig, der vinder.

Måske tænker du nu: Ih altså, jeg kunne virkelig godt tænke mig et Vordingborg PLUS-køkken, men der er sikkert en masse mennesker, der har bedre historier end mig.

Fortvivl ej. Der er intet krav om, at du skal have haft en ødelæggende orkan gennem dit køkken eller have mistet alt i en oversvømmelse. Alle kan deltage.

Vi har snakket med den unge studerende Julie om hendes ”køkken” for at vise, hvor simpelt det er være med i konkurrencen. Se den sjove video her.

Hvis du vil deltage, skal du sende os en video i formularen her, hvor du viser og fortæller, hvorfor du gerne vil have eller har fortjent et nyt køkken.

Sidste frist for at indsende din video er lørdag den 17. september 2016. Derefter vil Vordingborg Køkkenet vælge fem videoer ud, som vores læsere så kan stemme om – og så er det bare at få de nære og kære til tastaturet.

Så frem med telefonen eller kameraet og send os en video.

Vi krydser fingre for dine vinderchancer.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vordingborg-kampagnesite_mm.jpg