Nyheder30. juni 2016

Se billederne: Så blev det vådt og hot på Roskilde!

Torsdag var det ikke kun festivalpladsen og Orange Scene, der åbnede på Roskilde Festivalen. Der blev skam også afholdt ”Miss Wet T-shirt”-konkurrence i ”Dream City”-området – og SE og HØR var naturligvis til stede. Se billeder af den våde (og hotte) fest lige her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/wen_5899.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Torsdag blev en på mange måder våd og festlig dag på Roskilde Festival. Orange Scene åbnede, det styrtregnede (heldigvis kun om morgenen) – og der blev (som alle andre dage) drukket godt og grundigt igennem.

I ”Dream City”-området havde de festglade festivalgæster fundet på endnu en måde at skrue op for festlighederne – torsdag eftermiddag afholdt de således en yderst festlig ”Miss Wet T-shirt”-konkurrence – og SE og HØR var naturligvis til stede.

Du kan se billederne i galleriet nederst i artiklen.

De smukke piger forsøgte på bedste vis at charmere sig til en førsteplads, mens der blev hældt vand på dem – og deres anstrengelser fik da også jubelen til at bryde ud blandt festivalgæsterne.

Det blev festivalgæsten Anne, der løb med den fornemme titel som vinder af ”Miss Wet T-shirt”-konkurrencen. Præmien var naturligvis en flaske alkohol.

Se billeder herunder:

Miss Wet T-shirt konkurrence på Roskilde 2016

Følg SE og HØR på Roskilde Festivalen på Facebook og Instagram og Snapchat (seoghoerdk).

https://imgix.seoghoer.dk/logo_0.jpg

Sponsoreret indhold