Nyheder1. september 2016

Lise og Michael afslører kønnet på deres kommende barn

Nu ved "Nybygger"-parret, at de venter en dreng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-13871.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Til jul bliver vinderne af "Nybyggerne", Lise og Michael, forældre for første gang.

Og nu afslører de, om de får en dreng eller en pige.

– Det var virkelig dejligt at være til gennemscanningen for en måneds tid siden. Vi var meget spændte på kønnet, men selvfølgelig betød det mere for os, at barnet var sundt og raskt. Vi havde faktisk hele tiden på fornemmelsen, at det ville blive en dreng, siger en glad Lise til Realityportalen.dk, og afslører altså samtidig, at det nygifte par venter en lille søn.

På parrets blog kan man også allerede se, at de har fået indrettet lidt af børneværelset. Og hvis det ikke var fordi, at de allerede havde afsløret kønnet, så kunne man nok godt have gættet, at de venter en dreng. Den blå farve går nemlig igen i flere af de ting, som de har dekoreret børneværelset med.

– Vi har valgt at forsøge at købe alt brugt – og det går også efter planen so far! Eller vent – per tradition købte vi et lille bitte sæt tøj efter scanningen, da vi endelig fik kønnet at vide. Det var meget hyggeligt. Vi har derimod fået super meget tøj af bedsteforældre, oldeforældre med flere. Babyens kommende oldemor har endda været i genbrug for at købe fint tøj. Det er vi vilde med, fortæller Lise til Realityportalen.dk.

Også på Instagram afslører Lise kønnet på barnet med et sødt billede.

Det glade nybyggerpar bliver altså forældre for første gang til jul.

Sponsoreret indhold