Nyheder25. august 2016

Kom indenfor i de nye "Nybyggerne"-huse

Se foto af det helt nye "Nybyggerne"-hus, hvor optagelserne til den kommende sæson snart udfolder sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nybyggerne_2e_2.jpg
 Michael Bo Rasmussen/Baghuset:

Fire forskellige par, men fire ens huse. Sådan lyder opskriften på TV2s program "Nybyggerne", hvor optagelserne til sæson tre netop skal til at begynde. Torsdag blev husene afsløret ved et presseevent, hvor værten Peter Ingemann deltog. I de foregående sæsoner har husene ligget nær Kolding og Farum, men nu skal de medvirkende helt mod nord.

- ”Nybyggerne” er TV 2’s store livsstilsprogram for hele familien. I ”Nybyggerne 3” følger man fire par, der flytter ind i hver deres nyopførte råhus i Universitetsparken i Aalborg. Seerne er med, mens parrene dag ud og dag ind knokler på at istandsætte huset helt fra scratch. Konkurrencen foregår i ét rum ad gangen, og hver uge kårer seriens eksperter ugens rum-vinder med dertil hørende fordelagtige præmier. Serien afsluttes med en live-finale i primetime på TV 2, hvor seerne ved sms-afstemning kårer seriens vinderpar, der herefter får overrakt nøglerne til det hus, de selv har færdigbygget, lyder det i pressemeddelsen.

https://imgix.seoghoer.dk/nybyggerne_2e_1.jpg

Programrækken skal i kassen i løbet af de kommende måneder, men seerne må væbne sig med tålmodighed. Først i 2017 kan man følge de fire pars evner til at bygge og indrette i rækkehusene.

- Produktionsselskabet Metronomes optagelser med de fire udvalgte, kreative par skal henover perioden og de første 10 programmer frem til finalen overbevise først dommerne og til sidst seerne om, hvilket af parrene, der er det mest kreative og de bedste amatørhåndværkere ud i boligindretning for relativt små midler. Gevinsten – en af Danmarkshistoriens største TV-præmier - er som i de to tidligere sæsoner intet mindre end selve det hus, som vinderne til den tid har færdigindrettet rum for rum og program for program - til en værdi af cirka tre mio. kr. Sponsoren og den glade giver er 2E Bolig Projektsalg, der stiller alle fire huse til rådighed i optageperioden - samt bl.a. yder byggeteknisk rådgivning til konkurrencedeltagerne undervejs. Det er i sidste ende seerne, der kårer vinderne endeligt efter en sms-afstemning på finaleaftenen, står der i den netop udsendte pressemeddelse.

Tidligere vindere af "Nybyggerne":

Nybyggerne - Lise og Michael

Sponsoreret indhold