Nyheder12. november 2017

Helle Thorning-Schmidt: Køber dyr københavnerlejlighed til døtrene

Den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt tjente en formue på at sælge rækkehuset på Østerbro. Så nu har hun købt bolig til døtrene på den pæne del af Vesterbro.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/helle-thorning-schmidt0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Helle Thorning-Schmidt blev i begyndelsen af 2016 generalsekretær for den internationale udgave af Red Barnet, som skal hjælpe børn i nød.

Nu har hun reddet sine egne børn – med en bolig på det trendy Vesterbro i København.

Helle Thorning-Schmidt tjente i sommer kassen på at sælge sit 136 kvadratmeter store rækkehus på Østerbro, og nu har hun investeret en del af jackpotten på en bolig til sine døtre.

Den 50-årige tidligere statsminister, som nu bor i London med sin mand Stephen Kinnock, har nemlig købt en lejlighed på Vesterbro i København. Hun måtte betale 4.750.000 kr. for lejligheden – 2.780.000 kr. heraf er lånt i kreditforeningen, mens de resterende to millioner er betalt kontant.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/helle-thorning-schmidt.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Helle Thorning pungede ud og skaffede sine børn husly i denne flotte villa på Vesterbro. (Foto: Dan Mariegaard)

Helle Thorning-Schmidts døtre bor sammen

Boligen ligger på 1. sal i en villa fra 1885 og er på 97 kvadratmeter.

Da Helle Thorning i juni solgte Østerbro-rækkehuset, som hun boede i, mens hun var statsminister, fik hun 8.150.000 kr. for ejendommen – 4.470.000 kr. mere end de 3.680.000 kr., hun selv slap med i 2004.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/helle-thorning-schmidt-2.jpg
 Foto: Mikael Rieck)
Den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt med datteren Camilla på 18 år (tv), og dennes veninde Ruth (Foto: Mikael Rieck)

Ifølge Det Centrale Personregister bor døtrene, 18-årige Camilla og den tre år ældre Johanna, i lejligheden på Vesterbro.

Da portrætbogen ”Hvad man ikke dør af” forleden udkom, forklarede Helle Thorning-Schmidt, at hun var stolt, fordi Camilla allerede som 15-årig turde stå ved, at hun er lesbisk.

Sponsoreret indhold