Nyheder25. juni 2016

5 Friske: Dizzy Mizz Lizzy banker Volbeat ...

Dizzy Mizzy Lizzy udspiller Volbeat, Kim Kardashian viser sønnen frem, Shawn Mendes afviser bøsserygter, festivalgæsterne bliver våde, og Jussi kan fyre Nikolaj Lie Kaas.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-57174_2.jpg
 Foto: All Over

1. Dizzy Mizz Lizzy banker Volbeat

Dansk rocks to største bands pt. spillede på Tinderbox i går. Dizzy Mizz Lizzy og Volbeat var der - men det var Dizzy Mizz Lizzy, der vandt kampen om “DM i Rock” i det fynske. Det mener Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo.

LÆS ALT OM HVEM DER VAR BEDST. DIZZY MIZZ LIZZY ELLER VOLBEAT?

2. Nu viser Kim Kardashian sønnen frem

Det er meget længe siden, man har set ansigtet på den lille fyr Saint, som forældrene altså har gemt lidt væk fra verden. Men ikke længere. Kim Kardashian har nemlig langt om længe lagt et billede op af den lille purk, og nu kan hele verden se, hvor sød lille Saint er.

SE HAM LIGE HER

3. Shawn Mendes afviser bøsserygter

Den canadiske popstjerne, der står bag hits som "Stitches" og "Treat you better", Shawn Mendes, er netop gået offentligt ud for at mane rygter i jorden om, at han skulle være homoseksuel.

LÆS HVAD SHAWN MENDES SIGER LIGE HER

4. Vådt vejr til festivalgæsterne:

Det bliver ikke med masser af sol, at gæsterne på Tinderbox, Copenhell og camp på Roskilde kan nyde hele dagen i dag.

FÅ VEJRUDSIGTEN LIGE HER

5. Jussi Adler kan fyre Nikolaj Lie Kaas

Både Jussi Adler-Olsen og Nordisk Film åbner op for at fyre Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares. Det bekræfter både Carl Mørcks ’far’, Jussi Adler-Olsen, samt direktøren for Nordisk Film overfor BT.

Danmarks største filmselskab Nordisk Film har netop snuppet rettighederne til de næste seks Jussi Adler-bøger om Afdeling Q, og her vil direktøren Henrik Zein ikke garantere, at det bliver med de to skuespillere i hovedrollerne.

LÆS DET HELE HER

Sponsoreret indhold