Grev Nikolai på hjemmebane: Forsvarsgeneralen

Militærkarrieren blev hurtigt droppet, men i Lersøparken ved Bispebjerg Hospital styrer den tidligere prins fodboldtropperne

Nikolai på hjemmebane

Niko! Niiiko!

Der er langt fra Amalienborgs bonede gulve til den våde græsmark foran Bispebjerg Hospital i Københavns Nordvestkvarter.

Men det er her, at holdkammeraterne på syvmandsholdet Bispebjerg 2 kalder på deres berømte forsvarsspiller grev Nikolai for at få en aflevering frem ad banen.

Eksprinsen spillede forleden libero i syvmandsopgøret i Herre Senior 4 mod FC Afveje, og i første halvleg var der samba og hæl og tå, da hjemmeholdet kom foran 3-0.

Også lillebror Felix var kortvarigt på banen, hvor han spillede klassisk wing, men det meste af kampen var han bænkevarmer.

Efter pausen gik klappen dog ned, og 30 minutter mere med intens og til tider ond og hadsk stemning, grimme frispark og råberi resulterede desværre for greven i et 3-5 nederlag.

Efter det chokerende resultat var der derfor krisemøde på grønsværen, hvor analysen blev domineret af det ukongelige ord; “fuck”.