Kongelige15. marts 2023

Grev Nikolai hyldes efter nyt foto: Sender kærlighed til youtuber Rasmus Brohave

Et nyt Instagram-billede fra den tidligere prins har fået flere kendisser til at reagere
Grev Nikolai har næsten 40.000 følgere på Instagram.
Grev Nikolai har næsten 40.000 følgere på Instagram.
 Foto: Martin Høien

Siden han i begyndelsen af februar oprettede sin Instagram-profil under brugernavnet “Nikolaitildanmark” har prins Joachims ældste søn kreeret otte posts – både private billeder fra en skiferie med familien og kæresten Benedikte Thoustrup samt diverse modelbilleder.

Og det er da også et foto i sidstnævnte genre, som stammer fra et fotoshoot for modemagasinet Vogue, der har fået kendisser til at reagere.

Kaster man blikket på kommentarfeltet spotter man nemlig hurtigt, at både fodboldspiller Philip Billing og YouTube-stjernen Rasmus Brohave er begejstrede

Og faktisk sender greven da også en lille hilsen i form af et hjerte retur til Rasmus Brohaves pokal-emoji.

På nuværende tidspunkt har den nyudklækkede greve givet sit follow til 318 profiler på det sociale medie. Her iblandt en lang række kendte hollywoodstjerner såsom Johnny Depp, Tom Holland, Ryan Reynolds og Will Smith, mens man i det danske afdeling blandt andre finder Melvin Kakooza, tv-værten Martin Johannes Larsen, stylisten Pernille Teisbæk og Scoop Models-kollegaen Albert Rosin.

I teksten til det nyeste Instagram-opslaget, hvor grev Nikolai til det sort/hvide foto står sammen med en hest, er han iført tøj fra det franske luksusmærke Hermes.

Sponsoreret indhold