Kendte 24. september 2020

Zayn Malik og Gigi Hadid er blevet forældre

Et af verdens største kendispar kan nu kalde sig for mor og far. Zayn Malik og Gigi Hadid er nemlig blevet forældre for første gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lykken tilsmiler i den grad stjerneparret Zayn Malik og Gigi Hadid i disse dage.

Powerparret er nemlig blevet forældre. Det afslører den nybagte far på de sociale medier.

Her har han delt et billede af sin tatoverede hånd, som i klassisk og nuttet stil bliver holdt af hans nyfødte datters hånd.

- Vores skattepige er her, sund og smuk, jubler Zayn over ankomsten af sin lille datter.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Zayn og Gigi er blevet forældre for første gang (Foto: MEGA)

Og selv om det bestemt ikke er nemt for den tidligere One Direction-stjerne, så forsøger han alligevel at sætte et par ord på familieforøgelsen.

- At beskrive med ord, hvordan jeg har det lige nu, ville være en umulig opgave. Den kærlighed, jeg føler for det her lille menneske, er ude af min forstand. Jeg er taknemmelig for at kende hende, stolt over at kalde hende min og taknemmelig for det liv, vi skal have sammen, skriver Zayn.

Også den nybagte mor har delt et billede af sin nye guldklump, og det er tydeligt at mærke, at det er to stolte forældre, vi har med at gøre her. Her afslører Gigi, at den ventede arving gjorde sin ankomst i weekenden.

- Vores pige gjorde os selskab på jorden i weekenden, og hun har allerede ændret vores verden. Så forelsket, skriver den populære supermodel.

Stjerneparret har allerede modtaget et væld af lykønskninger fra fans og kendte venner som Hailey Bieber og Emily Ratajkowski.

Du kan se de smukke billeder herunder:

Sponsoreret indhold