Viralt16. august 2023 (opd. 19. august 2023)

Vildt dansk rekordforsøg: Må tisse i voksenble

Ditte Leere Hesselborg skal lørdag forsøge at slå danmarksrekorden i at hoppe på trampolin. Hun skal hoppe i 13 timer - uden pause
Ditte havde aldrig troet, at hendes krop en dag ville være i stand til at give sig i kast med sådan en udfordring, fortæller hun.
Ditte havde aldrig troet, at hendes krop en dag ville være i stand til at give sig i kast med sådan en udfordring, fortæller hun.
 Foto: Privatfoto Ditte Leere Hesselborg

FULD KNALD PÅ: Alternativ sport rammer Danmark

- Det er helt klart den største udfordring, jeg har givet mig selv nogensinde, fortæller hun til TV2 Nord om rekordforsøget.

Ditte Leere Hesselborg fra Flauenskjold er vild med at hoppe på trampolin. Hun underviser sågar i diciplinen som instruktør både i Flauenskjold Fitness og Skansen i Nørresundby.

Ditte skal hoppe i 13 timer.
Ditte skal hoppe i 13 timer.
 Foto: Privatfoto Ditte Leere Hesselborg

Men på lørdag skal hun kaste sig ud i et forsøg, der velsagtens kan tangere til en form for ekstremsport. Her skal hun hoppe nonstop på trampolin i 13 timer. Kan hun klare det, har hun slået danmarksrekorden.

Grænseoverskridende

Men hvad så hvis hun skal træde af på naturens vegne undervejs, fristes man til at spørge sig selv? Det er der heldigvis en løsning på. Om end den er ret så grænseoverskridende for hovedpersonen. Hun er nemlig nødt til at benytte en voksenble, som hun kan tisse i undervejs.

- Bleen bliver den største hurdle. Det er det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde skal ud i. Det bliver svært at være i bevægelse og tisse. Og så vil der være kameraer og det hele, fortæller hun.

Det skal dog ikke have lov til at afskrække hende, understreger hun.

- Men det skal ikke stoppe mig. Nu har jeg sat mig det i hovedet, og så skal det bare lykkes.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-14/stine-rex.jpeg
Formålet er at samle ind til Skyggebørn - en forening for børn og unge i sorg, som har mistet én, der står dem nær.
 Foto: TV2NORD

Forsøget skal ikke blot hjælpe med at samle ind til et godt formål, det vil også være en personlig sejr for Ditte. Det har nemlig ikke altid ligget i kortene, at hun skulle kaste sig ud i sådan en vild udfordring.

For fire år siden var hun et helt andet sted. Der satte hendes vægt begrænsninger for, hvad hun troede, hun kunne.

- At gå fra at være overvægtig og få at vide af lægen, at jeg var for tung til at løbe - og så til at nå det mål, det ville være kæmpestort, fortæller hun til TV2 Nord.

Rekordforsøget foregår lørdag i Søparken i Aabybro. Fra klokken syv om morgenen til klokken otte om aftenen, samtidig med en række andre rekordforsøg - alt sammen med det formål at samle ind til foreningen Skyggebørn.

Sponsoreret indhold