Viralt 8. februar 2018

Verdens “værste” fantomtegning ligner faktisk den mistænkte

En fantomtegning, der bedst kan beskrives som verdens ”værste og grimmeste”, var alligevel så fyldestgørende, at den mistænkte blev identificeret af det lokale politi i en amerikansk by i Pennsylvania
Verdens “værste” fantomtegning ligner faktisk den mistænkte
(Foto: Lancaster Police)

Politiet i den amerikanske by Lancaster, Pennsylvania kom hurtigt ét skridt nærmere anholdelsen af en mistænkt forbryder og indbrudstyv.

Og fremskridtet skyldes – ganske overraskende måske – denne fantomtegning af forbryderen.

Fantomtegningen, som blev kreeret af et vidne i sagen, kan vist bedst betegnes som både amatøragtig og simpel, men den var alligevel så vellignende, at det amerikanske politi hurtigt genkendte identiteten på deres forbryder.

Det var denne tegning, som fik politiet til at genkende den formodede gerningsmand, som de kendte fra tidligere lovovertrædelser. 

Foto: Lancaster Police

Med hjælp fra den simple fantomtegning og andre informationer, som vidner i sagen kunne give, mener politiet således, at det var den hjemløse Hung Pouoc Nguyen, 44, der begik indbrud i Central Market i Lancaster. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han udgav sig for at være kassemedarbejder i butikken og nåede at stjæle et større beløb, før han flygtede fra stedet.

Et vidne tegnede efterfølgende den "vellignende fantomtegning" af den hjemløse mand, og politiet genkendte altså manden, som tidligere har begået lovovertrædelser. 

Sponsoreret indhold