Viralt30. august 2023

Ungt par kæmpede for at blive gravide: Så gjorde lægen chokerende opdagelse

Der var en simpel – men overraskende – årsag til, at et ungt par ikke kunne undfange i ægtesengen
Efter et besøg hos lægen, blev parret endelig gravide – men forinden var der lige noget, som skulle skæres ud i pap først. 
Efter et besøg hos lægen, blev parret endelig gravide – men forinden var der lige noget, som skulle skæres ud i pap først.
 Foto: Colourbox (genrefoto)

LÆS OGSÅ: Læge gør chokfund i kvindes vagina

I hele fire år havde et kinesisk ægtepar på 26 og 24 år forsøgt at få en baby, og da drømmen ikke ville lykkedes, søgte de hjælp hos lægen.

Da kvinden beskrev, at samleje var "usædvanligt smertefuldt" for hende, begyndte alarmklokkerne at ringe, skriver Mirror.

Gynækolog Liu Hongmei mistænkte, at kvinden grundet smerter havde problemer i sit underliv, og derfor undersøgte hun den unavngivne kvinde – og her fik gynækologen sig noget af et chok.

Under den gynækologiske undersøgelse kunne hun nemlig konstatere, at kvinden stadig var jomfru, og det fik gynækologen til at undersøge den unge kvindes nedre regioner yderligere.

Efter at have undersøgt kvindens anus konstaterede Liu Hongmei, at parret i fire år havde dyrket analsex, og det var derfor, kvinden ikke havde opnået en graviditet.

Parret, der var fra den kinesiske by Bijie i Guizhou-provinsen, fik derfor udleveret seksualundervisningsmateriale, så det unge par kunne finde hoved og hale i blomsten og bien.

Konsultationen bar frugt, og nogle få måneder senere, var kvinden gravid. Som tak sendte parret angiveligt hele 100 æg og en levende høne til det hospital, hvor gynækologen arbejdede.

– De var gift i fire år, og hverken mand eller kvinde vidste, hvordan man blev gravid. Det er sjældent, at par ved så lidt, konstaterer gynækologen, der afslutter:

– Men det er ikke ualmindeligt, at folk mangler viden om eller har fejlagtige opfattelser af sex.

Sponsoreret indhold