Viralt24. april 2023

Unge generede trafikken og råbte og skreg da politiet lukkede event: Butik ville give eftertragtet PRIME Hydration væk gratis

I fredags forsøgte butikken ”Puffs n Stuff” på Amager at give den særdeles populære PRIME Hydration væk gratis – eventet endte dog med at politiet måtte kigge forbi to gange
Over 150 børn og unge stod fredag i kø foran "Puffs n Stuff" på Amager. Ejeren havde nemlig besluttet sig for at give den eftertragtede PRIME Hydration-drik væk helt gratis.
Over 150 børn og unge stod fredag i kø foran "Puffs n Stuff" på Amager. Ejeren havde nemlig besluttet sig for at give den eftertragtede PRIME Hydration-drik væk helt gratis.
 Foto: Privat & Ritzau Scanpix

100 kroner for 500 milliliter.

Det er prisen, hvis man i Danmark vil have fat i den uhyre populære PRIME Hydration, som de to YouTubere KSI og Logan Paul står bag.

Men i weekenden ville Mohamed-Amine Belouahi, ejeren af pandekagebutikken ”Puffs n Stuff” på Amager, give PRIME gratis væk til sine kunder, efter butikkens Instagram havde rundet 12.000 følgere.

- Rigtig mange af mine kunder er unge mennesker og børn, og jeg har hørt, at de er blevet solgt til kæmpe overpriser så jeg ville tilfredsstille mine kunder og give dem gratis væk, siger han til SE og HØR.

Der var blevet varmet op til eventet med gratis PRIME på både TikTok og Instagram, men fredagens arrangement endte ikke helt som håbet.

Over 150 børn og unge dukkede op for at stå i kø og helt galt gik det, da rygterne gik på, at der var børn som besvimede til arrangementet.

- Af sikkerhedsmæssige årsager, har politiet valgt at udskyde prime-eventet i dag grundet kaos og besvimelser blandt vores gæster. Vi beklager meget, skrev "Puffs n Stuff" på Instagram.

Vagtchef for Københavns Politi Dyre Sønnicksen fortæller dog, at han ikke kender noget til besvimede børn eller unge.

- Vi kom frem og der kom ro på, men da vi kørte, kom der yderligere 100 til, så vi tog tilbage igen. Ingen kom op at slås, men folk var utilfredse og råbte og skreg. Og nogle gik ud på vejen og generede trafikken, fortæller Dyre Sønnicksen til SE og HØR.

Arrangementet endte med at blive lukket ned, da man ikke kunne holde styr på køen og menneskemængden.

Hvad er PRIME?

PRIME startede som et produkt, der var tiltænkt fitnessindustrien for at opretholde kroppens væskebalance. Der reklameres for at PRIME Hydration indeholder 10 procent kokosnøddevand, B-vitaminer, elektrolytter og BCAA.

Sidenhen er PRIME Energy også kommet til. Her er der tale om et decideret energiboost, da den indeholder 200 mg koffein og 300 mg elektrolytter. Derfor anbefales den ikke til børn under 18 år.

PRIME er officiel sponsor i fodboldklubben Arsenal, ligesom de i januar indgik et samarbejde med Dana White og UFC.

Efterfølgende har Mohamed-Amine Belouahi efter anvisning fra politiet sat et skilt op i vinduet med teksten ”Ingen PRIME i dag!”

Pandekagebutikken "Puffs n Stuff" ville dele gratis PRIME Hydration ud til børn og unge, men arrangementet endte med at blive lukket i samarbejde med politiet.
Pandekagebutikken "Puffs n Stuff" ville dele gratis PRIME Hydration ud til børn og unge, men arrangementet endte med at blive lukket i samarbejde med politiet.
 Foto: Privat

Ejer Mohamed-Amine Belouahi fortæller, at han sidenhen har fået 2000 henvendelser sammenlagt fysisk i butikken og på de sociale medier omkring, hvornår de igen vil give PRIME gratis væk, da man ikke fik uddelt alle flaskerne.

Han holder fast i, at han i fremtiden vil give dem gratis væk, men Mohamed-Amine Belouahi fortæller også, at det ikke bliver lige foreløbigt.

På videoen som butikken har lagt op på de sociale medier inden arrangementet fandt sted, kan man se, at der også er PRIME Energy i baggrunden – en energidrik som ikke anbefales til børn under 18 år.

”Puffs n Stuff” har dog understreget til SE og HØR, at de ikke delte PRIME Energy ud i fredags, men udelukkende PRIME Hydration som er læskedrikken uden koffein.

Marketingsmæssigt har den gode gestus også betalt sig for butikken.

”Puffs n Stuff” fik mere end 6000 nye følgere på en uge, da de i første omgang meldte ud, at PRIME ville blive givet gratis væk ved 12.000 Instagram-følgere.

I skrivende stund er det tal også nået op på 14.100.

Sponsoreret indhold