Viralt12. december 2022(opd. 12. december 2022)

Uhyggelig tragedie: Seks børn er gået gennem isen - kæmper for deres liv

En ufattelig tragedie har ramt Solihull i det centrale England, efter at seks børn søndag eftermiddag gik gennem isen på en sø. Fire er reddet op i kritisk tilstand, mens man formoder, at de to andre er døde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Tårer og tristhed: Når man rammes af sorg.
 Video: Aller Media

SENESTE: Tre drenge på otte, ti og elleve år er omkommet efter at være gået gennem isen på en sø i Solihull ved Birmingham i det centrale England, oplyser Sky News. En fjerde dreng er i kritisk tilstand, hedder det. Det britiske politi bekræfter oplysningerne om ulykken, som skete søndag eftermiddag i Babbs Mill Park

Det, der skulle have været en hyggelig eftermiddag med leg, er endt i en ufattelig katastrofe i det centrale England.

Her formodes to børn at være druknet, mens fire er reddet op i kritisk tilstand.

Alle børnene faldt søndag igennem isen, da de legede på en frossen sø i Babbs Mill Park, der ligger i Solihull i det centrale England.

Det skriver Mirror.

Alarmcentralen modtog meldingen søndag eftermiddag. Her havde seks børn leget på den frosne sø, da isen pludselig gav efter, og alle børn endte i det iskolde vand.

En storstilet redningsaktion blev iværksat, men alligevel lykkedes det kun at finde fire af de seks børn.

Seks børn gik søndag eftermiddag gennem isen på en sø. Fire er reddet op i kritisk tilstand, mens man formoder, at de to andre er døde.
Seks børn gik søndag eftermiddag gennem isen på en sø. Fire er reddet op i kritisk tilstand, mens man formoder, at de to andre er døde.
 Foto: Ritzau Scanpix

De fire børn, der blev reddet op, havde alle hjertestop. De er nu genoplivet, men ligger i kritisk tilstand på Birmingham Children's Hospital og Heartlands i Birmingham.

En politibetjent er ligeledes blevet behandlet for hypotermi, da han blev voldsomt nedkølet, da han sprang i vandet for at redde børnene op.

Politiet har nu bekræftet, at tre drenge er døde.
Politiet har nu bekræftet, at tre drenge er døde.
 Foto: Jacob King/PA Images/Ritzau Scanpix

Søndag aften var meldingen fra redningsmandskabet, at man ikke længere vurderer, at de to forsvundne børn har overlevet de mange timer i vandet. Eftersøgningen er derfor ikke længere en redningsaktion, men en bjærgningsaktion.

Politiet har ikke ønsket at oplyse, hvor gamle børnene er – eller om de er i familie med hinanden.

Som følge af tragedien har skolen, der ligger ved Babbs Mill Lake, valgt at holde lukket mandag af hensyn til de pårørende.

Det er dog udvist, om børnene, der gik gennem søen, var elever på netop den skole.

Sponsoreret indhold