Viralt30. oktober 2022

TV-vært postede dette billede af døtrenes gallakjoler: Så stak det helt af

Matt Austin, en tv-reporter bosiddende i Orlando, Florida, blev så rasende over kommentarerne under billedet af døtrene, at han måtte komme med et modsvar.
Nyhedsværten Matt delte billedet af sine piger til højre - så vendte internettet sig mod ham, men han svarede dem igen
Nyhedsværten Matt delte billedet af sine piger til højre - så vendte internettet sig mod ham, men han svarede dem igen
 Foto: Facebook, Matt Austin

Et tilsyneladende helt uskyldigt og ganske harmløst billede af hans to døtre iført deres gallekjoler til den traditionelle homecoming-fest sendte Matt Austin ud i et regulært stormvejr på de sociale medier.

Et stormvejr, som han med et kontant modsvar dog nu har fået vendt til en viral succes.

Det skriver blandt andet det lokale medie Clickorlando.com.

Det mest irriterende

Da han under billedet af sine to skønne døtre – den ene klar til fest som freshman og den anden som senior-elev – fandt den ene forargede kommentar efter den anden, der gik på, at sådan kunne man da ikke sende sine unge vinder ud i verden, fik han nok.

– Jeg tjekker opslaget, og kan se, at der er mennesker, der skriver ting som: ”Jeg ville aldrig lade min datter gå ud i den mundering”, eller ”Hvad er det for et outfit at have på i selskab med sin far”. De insinuerede alle sammen, at jeg er en dårlig far, fortæller han i en ny TikTok-video, hvor han kommer med en opsang den anden vej.

Det er ikke min datters job at klæde sig så skrækkeligt, at din søn ikke har lyst til at overfalde hende.

Matt Austin

Derfor lyder det videre fra værten, der til daglig arbejder på den lokale tv-station News 6:

– En ting, der altid har irriteret mig som far til to piger, er, når folk siger ting som ”Åh, de har piger skal klæde sig, så de ikke distraherer drengene.” Eller endnu værre: ”Med det tøj er det næsten, som om de beder om det."

Han fortsætter:

– Lad os lige få det på plads én gang for alle: Det er ikke min datters job at klæde sig så skrækkeligt, at din søn ikke har lyst til at overfalde hende. Det er din opgave ikke at opdrage en pervers person uden selvkontrol.

Hans svar på TikTok er blevet set 5,9 millioner gange, og har modtaget mere end 35.000 kommentarer fra folk, der hylder hans bramfri modkommentar til de udskammende trolls.

Det er nemlig især afsenderne af de oprindelige kommentarer omkring pigernes gallakjoler, som han forsøger at sætte på plads.

– Ved I hvad, der virkelig ville skuffe mig? Hvis mine piger voksede op og blev sådan en slags voksen, som går på de sociale medier for at nedgøre teenageres udseende på deres fars facebook-side. Se det er trashy!

Sponsoreret indhold