Viralt15. august 2023

Supermarked åbner igen - men giftig edderkop er stadig ikke fundet

Efter et ugelangt drama åbner et østrigsk supermarked nu igen dørene – men man har stadig ikke pågrebet den giftige edderkop, der i første omgang fik butikken til at lukke
Supermarkedet Penny lukkede, fordi en giftig edderkop efter alt at dømme var på frie fødder. Og her en uge efter er den det stadig.  
Supermarkedet Penny lukkede, fordi en giftig edderkop efter alt at dømme var på frie fødder. Og her en uge efter er den det stadig.
 Foto: Krems Volunteer Fire Department

LÆS OGSÅ: Supermarked lukker ned - giftig edderkop på fri fod

Købelystne kunder kan endnu engang shoppe i Penny-supermarkedet i Krems. Dog skal kunderne nok lige tjekke varerne ekstra nøje, før de forlader butikken.

For den giftige edderkop – der i første omgang lukkede butikken ned – er stadig ikke fundet. Alligevel vælger supermarkedet altså at slå dørene op.

Det skriver det østrigske medie Merkur.

Edderkoppedramaet begyndte tirsdag, da en ansat var i gang med at tage bananer fra en kasse.

brasilianske vandreedderkop, som er en af de giftigste i verden.
Den brasilianske vandreedderkop er en af de giftigste i verden.
 Foto: Ritzau Scanpix

Midt mellem den gule favoritfrugt opdagede den ansatte nemlig en edderkop, der tilsyneladende havde brug for lidt luftforandring. I hvert fald nåede den ansatte ikke at få ramt på uhyret, før den luskede væk.

Og siden har ingen altså set dyret.

Den undslupne edderkop er efter alt at dømme en såkaldt brasiliansk vandreedderkop, som er en af de giftigste i verden.

Den lille sorte og røde edderkop lever i Sydamerika – særligt i landende Brasilien, Argentina og Uruguay. Dens gift er dødelig i små doser. Desuden kan et bid fra edderkoppen forårsage en både permanent og smertefuld erektion hos mænd.

Det er den edderkop i verden, der er skyld i flest dødsfald. Deres gift er dødelig selv i små doser.

Sponsoreret indhold