Viralt18. juni 2023

Stewardesse i brøler: Gav passager diarré på 15 timer lang flyvetur

Flyselskabet Emirates har igangsat en tilbundsgående undersøgelse, efter en passager hævder, at hun fik kvalme og diarré, fordi en stewardesse begik en ”utilgivelig fejl”
25-årige Chloë Chapdelaine fik galopperende diarré, efter hun satte sine tænder i en glutenfyldt croissant under en 15 timer lang flyvetur.
25-årige Chloë Chapdelaine fik galopperende diarré, efter hun satte sine tænder i en glutenfyldt croissant under en 15 timer lang flyvetur.
 Foto: Privat/TikTok

15 lange timer i et lille flysæde. Det lyder ikke særlig lokkende vel?

Læg så en lige omgang kvalme og galoperende diarré til.

Nu lyder det som et sandt mareridt – ikke sandt?

Lige netop sådan et mareridt endte en 25-årig kvinde i, da hun tidligere på måneden steg ombord på et Emirates-fly med kurs mod Los Angeles.

For blot én time inde i flyrejsen fra Dubai til Los Angeles begik stewardessen ifølge den unge kvinde en ”utilgivelig fejl”. Stewardessen kom ved en fejl til at servere hende en croissant, der indeholdt gluten.

Og 25-årige Chloë Chapdelaine kan på ingen måde tåle gluten. Så resultatet blev, at hun både kastede op og havde særdeles løs mave.

Det meste af flyveturen tilbragte Chloë derfor på det mikroskopiske toilet. Midt imellem diarréturene fandt hun dog overskud til at filme en video til TikTok.

I videoen beskriver hun meget passende sin flyvetur som ”den værste i sit liv”. Hun forklarer også, at hun fik serveret måltidet i den tro, at det var glutenfrit. Det stod der nemlig på bakken. Men selve posen med croissanten havde ikke et ”glutenfri-mærkat”. Det afskrækkede dog ikke Chloë fra at sætte tænderne i den franske delikatesse, for Chloë var overbevist om, at hele måltidet jo måtte være glutenfrit, nu hvor der stod sådan på selve bakken.

Fra første bid følte Chloë dog, at croissanten ikke smagte, som den burde. Hun spiste dog lystigt videre, indtil hun havde guffet det meste i sig. Og så var det, at den grufulde fejl gik op for hende – og så gik turen ellers mod flyets mikroskopiske toilet.

Her forsøgte hun at tvinge sig selv til at kaste den sødlige bolle op, men det var – ak og ve – allerede for sent. For der gik ikke længe, før Chloë mærkede, at maven gav lyd fra sig.

Og så blev resten af den 15 timer lange flyvetur mildest talt en lortetur.

Chloë har nu bedt Emirates-flyselskabet om at forklare, hvordan uheldet kunne ske.

En talsmand fra flyselskabet bekræfter, at man nu har igangsat en tilbundsgående undersøgelse.

– Vores kunders sikkerhed og helbred er uhyre vigtigt for os. Frøken Chapdelaine har rakt ud til os, og nu undersøger vi sagen, lyder det ifølge Daily Mail fra talsmanden.

Sponsoreret indhold