Viralt5. december 2022

Snacks og masser af sjov: Her kan børn komme i Satan-klubben

En amerikansk skole vækker opsigt med et noget alternativt fritidstilbud
Hvis dit barn ikke er til kor eller fodbold, så er det her måske noget?!
Hvis dit barn ikke er til kor eller fodbold, så er det her måske noget?!
 Foto: Twitter / @satanic_temple_

Mens nogle børn måske går til kor eller fodbold efter skole, så er det noget HELT andet, man kan fritidsforlyste sig med på P.M. Willams Primary School i Chesapeake i delstaten Virginia.

Her har et nyt fritidstilbud nemlig set dagens lys på skolen, der huser børn i alderen fra fem til 11 år.

Efter skole kan børnene nemlig være med i "After School Satan Club", og på tilmeldingsblanketten bliver der fortalt mere om, hvad formålet med klubben er.

– Hej børn! Lad os have det sjovt i "After School Satan Club"!, lyder overskriften på tilmeldingsblanketten, der også er prydet med et "børnevenligt" logo af Satan, og hvor der lokkes med "snacks" og "masser af sjov".

Det er foreningen The Satanic Temple, der står bag det nye initiativ, og da skolen har en lang, religiøs historie kan den ikke afvise den nye klub, der dog som sådan ikke har et religiøst motiv.

– The Satanic Temple er en non-teistisk religion, som anser Satan som en litterær figur, der repræsenterer en metaforisk konstruktion, som afviser tyranni og hylder det menneskelige sind og ånd, lyder det på flyeren.

– "After School Satan Club" forsøger ikke på at omvende børn til nogen religiøs ideologi. I stedet støtter The Satanic Temple op om, at børn tænker selvstændigt.

Ifølge Fox News oplyser skolens advokater, at de ikke kan afvise klubben på grund af skolens religiøse historie, som er hængt op på den amerikanske forfatning og religionsfrihed.

Klubbens første møde kommer til at være den 15. december. I skrivende stund er der dog ikke forlydender om, hvor mange børn der er tilmeldt klubben.

Sponsoreret indhold