Viralt18. august 2023

Skrækkeligt: Parkansat flået fra hinanden af løver

En 30-årig mand blev i weekenden angrebet og dræbt i et vildtreservat af løver
African Lions
En eller flere løver flåede i weekenden en parkansat fra hinanden. Nu opfordrer vildtreservatet dets ansatte og gæster til at følge reservatets regler.
 Foto: Colourbox

LÆS OGSÅ: Costaricansk fodboldspiller dræbt af krokodille

En lidt for modig parkansat mistede i weekenden livet, da han blev angrebet af en eller flere løver i et vildtreservat i Sydafrika.

For - stik mod aller regler - valgte Johannes Matshe at gå en tur i Dinokeng vildtreservatet i provinsen Gauteng søndag aften, og blev dagen efter fundet totalt sønderlemmet.

Det skriver Dailymail.

Da mørket faldt på søndag aften, valgte den 30-årige parkansatte at gå en tur i vildtreservatet, som blandt andet er kendt for sine mange vilde løver og elefanter i området.

Under gåturen blev Johannes Matshe angrebet og flået fra hinanden - til stor skræk og rædsel for en anden medarbejder i reservatet - som stødte på det sønderlemmede lig mandag formiddag.

Vildtreservatet Dinokeng Game i Sydafrika har mange besøgende gæster hvert år, som kommer for at se de mange vilde dyr på området.
Vildtreservatet Dinokeng Game i Sydafrika har mange besøgende gæster hvert år, som kommer for at se de mange vilde dyr på området.
 Foto: Michele Spatari/AFP/Ritzau Scanpix

Billeder fra stedet viser angiveligt, hvordan den ansattes kød var blevet revet fra ansigtet, mens hans bestøvlede ben lå henkastet i græsset.

Vikariende talsmand for reservatet, Hartogh Streicher, har i forbindelse med ulykken udtrykt stedets store sorg over medarbejderens død, og sender alle tanker til den efterladte familie.

Talsmanden gjorde dog samtidig opmærksom på, at det ifølge parkens regler er strengt forbudt at vandre rundt i området efter mørkets frembrud - og at det er forbundet med den størst mulige fare.

- Løver er natdyr, og er drevet af deres naturlige instinkt og jagtmønstre, og vil muligvis betragte et menneske som et bytte, har talsmanden udtalt.

Vildtreservatet har nu kontaktet eksperter, som vil vejlede dem i at håndtere den eller de løver, som angreb og dræbte 30-årige Johannes Matshe.

Samtidig opfordrer reservatet de nærtliggende landejere til at holde øje med deres vildtkameraer og besøgende, så en lignende tragedie forhåbentlig kan forhindres.

Tamboti Bush Lodge owner Fred Plachesi stops to look at wildlife during a game drive in the Dinokeng game reserve near Hammanskraal, South Africa Sunday Dec. 5, 2021. Recent travel bans imposed on South Africa and neighboring countries as a result of the discovery of the omicron variant in southern Africa have hammered the country's safari business, already hard hit by the pandemic. (AP Photo/Jerome Delay)
Vildtreservatet Dinokeng i Sydafrika.
 Foto: Jerome Delay/AP/Ritzau Scanpix

Sponsoreret indhold