Viralt24. juli 2022

Se den søde video: Her forenes trillinger for første gang siden fødslen

Amerikanske Haylee Hess og hendes mand Mitchell blev for få måneder siden forældre for første gang, da deres trillinger kom til verden efter 28 uger
Haylee Hess
Amerikanske Haylee Hess nåede akkurat at blive færdig med sin uddannelse som sygeplejerske, inden hendes trillinger kom til verden.
 Foto: Instagram

Efter tre års ægteskab kunne amerikanske Haylee Hess og hendes mand Mitchell i januar overraske deres familie med nyheden om, at de skulle være forældre.

Dog udvidede de ikke familien med bare et enkelt nyt medlem, men hele tre, da lægen kunne forsikre dem om, at de to skulle have trillinger.

Siden voksede maven i høj fart, men allerede efter 28 uger måtte de to sande, at deres tre børn ikke ønskede at forblive inde i varmen meget længere.

For allerede på mors dag kunne Haylee Hess officielt kalde sig selv for mor for første gang og hendes mand for far.

Men trods den umiddelbare lykke, så betød den alt for tidlige fødsel også, at ingen af de tre børn kunne få lov til at være sammen i deres mors arme.

I stedet skulle der gå 61 dage, før de tre søskende kunne forenes.

– Trillingerne har været adskilt i 61 dage. Sidste gang de var sammen, der var de alle inde i min mave! Det var, da jeg var gravid, at jeg fik lov til at holde dem alle tre på en gang, skriver den nybagte mor til en video, der viser det smukke øjeblik.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er tydeligt, hvordan øjeblikket ikke kun føles fantastisk for de tre små, men også for Haylee, der ikke helt kan holde tårerne tilbage.

Til videoen har flere da også kommenteret, hvor hjerteskærende og rørende det er at se, hvordan mor og børn endelig bliver forenet efter flere måneder hver for sig.

Trillingerne, der har fået navnene Elliot Chip, Tommy Jane og Lennon May, kan da også se frem til mange flere stunder sammen, når de får lov til at komme med deres forældre hjem.

Sponsoreret indhold