Viralt10. november 2022

Så har man set det med: Kattekilling har TRE øjne

Det kan godt være, at ordsproget siger, at katte har ni liv. Men hvad med tre øjne?
Det er ikke til at lure, om kattens syn er i top, eller om den ligefrem render rundt med smerter.
Det er ikke til at lure, om kattens syn er i top, eller om den ligefrem render rundt med smerter.
 Foto: Colourbox (arkivfoto)

Det er ikke mange uger siden, at man kun for anden gang i Danmark spottede en slange med intet mindre end to hoveder. Og det er da heller ikke, fordi verden aldrig har hørt om eksempelvis mennesker med flere fingre, end hvad de fleste render rundt med.

Måske fik ejerne til en lille kattekilling da også lidt af en chok, da de opdagede, at deres nye pelsven havde et ekstra øje.

Umiddelbart er det ikke sådan lige til at spotte, at killingen har tre øjne. Men da ejerne således forsøgte at trække kattens øjenlåg en smule tilbage, blev det helt tydeligt.

På Instagram vidner de mange reaktioner på den treøjede kat da også om en helt særlig fascination. Flere reagerer med kommentarer som “Wow” og “Hvad fanden!?”. Men andre er også decideret bekymrede for det lille dyr:

– Du er nødt til at tage den til dyrlægen, det tredje øje er sandsynligvis en tumor, som hænger sammen med det andet øjeæble. Killingen kan være i smerter, skriver en Instagram-bruger på det sociale medie, mens en anden stepper i med samme tanke:

– Det virker smertefuldt.

Der lyder imidlertid ingen meldinger om, hvordan den lille kat i virkeligheden har det – og om det tredje øje giver den smerter.

Sponsoreret indhold