Viralt25. marts 2023

Rørende billeder fra plejehjem: Her får de ældre besøg af hest

De ældre beboere på et plejehjem i Frankrig får besøg af en helt særlig ven: En 10 år gammel hest ved navn Dounka. Nu går de skønne billeder verden rundt
En 10 år gammel hest spreder glæde og smil hos beboerne på et fransk plejehjem.
En 10 år gammel hest spreder glæde og smil hos beboerne på et fransk plejehjem.
 Foto: Ritzau Scanpix

Plejehjem får ofte kritik for at være alt for fortravlede. Der er sjældent tid til hygge – og personalet kan sjældent nå alt dét, de skal.

I stedet må beboerne nøjes med færre og færre bad, og personalet har sjældent tid til at sætte sig ned og hygge med beboerne.

Men sådan er det heldigvis ikke alle steder.

Se nu blot disse skønne billeder, der lige nu bliver delt flittigt over hele verden.

Billederne stammer fra et plejehjem i Frankrig, hvor personalet sørger for at invitere en helt særlig gæst – til stor glæde for hjemmets beboere.

En 10 år gammel hest ved navn Dounka besøger således plejehjemmet MARPA (Maisons dAccueil et de Residence pour lAutonomie) i det østlige Frankrig.

Det er tydeligt at se, at den godmodige hest spreder både glæde, smil og ro blandt beboerne. Du kan se alle de skønne billeder herunder:

Rørende billeder: Hest besøger plejehjem

Herhjemme er det heller ikke ukendt at invitere heste på plejehjemsbesøg. I 2018 blev en pony ved navn Laban regionsvinder som ”Danmarks dyrehelt”.

Laban er besøgspony, hvilket betyder, at den godmodige pony spreder smil og glæde på plejehjem, botilbud, børnehaver og vuggestuer i Nordjylland. Du kan se de skønne billeder her.

Sponsoreret indhold