Viralt9. juni 2023

Pinlig video går viralt: Nu står kvinden frem

En 26-årig kvinde faldt på røv og albuer på den mest uheldige måde i fitnesscenteret. Nu sætter hun ord på den pinlige episode
Her går det helt galt for Alyssa Konkel.
Her går det helt galt for Alyssa Konkel.
 Foto: Screenshot

Prøv lige at forestille dig, at du endelig har taget dig sammen til at tage en tur i fitness, men når du så giver den fuld gas på løbebåndet, så falder du ikke bare på røv og albuer.

Nej, i din iver på at redde dig selv, glider du også på den mest uheldige måde, således at dine bukser falder af, og du pludselig ligger med bar rumpe.

Og derudover så bliver hele den pinlige episode ikke bare overværet af de andre mennesker i fitness, men den bliver også filmet og delt på internettet, hvor den går viralt.

Lyder det ikke forfærdeligt?

Ikke desto mindre er det, præcis hvad der for nylig skete for den 26-årige Alyssa Konkel, som nu står frem og sætter ord på den pinlige episode.

- Jeg var så flov, siger Alyssa Konkel til News.com.au.

- Jeg blev nødt til at gå hjem med det samme. Jeg løb virkelig bare, og så blev mine bukser pludselig suget af, fortsætter hun.

Alyssa Konkel fortæller videre, at hun løb på niveau ti, da hun faldt.

- Det er først, efter jeg har set videoen, at jeg kan se, at det var mit snørebånd, der var gået op, og som gjorde, at jeg snublede, siger hun.

Hun fortæller videre, at hun slog sit ansigt, sine knæ og skinneben i faldet, og at hun har hudafskrabninger rundt omkring på kroppen.

Trods ydmygelsen er den 26-årige fitnessgænger dog ved godt mod.

- Der var heldigvis ikke så mange i fitness, da det skete, og damen, der først løb mod mig og så væk igen, kom tilbage og spurgte, om jeg var okay.

Sponsoreret indhold