Viralt11. oktober 2022

Paige blev angrebet af vildfaren tyr: – Det reddede mit liv

Et tyreangreb endte med at redde livet for 25-årige Paige
Her sker det. Tyren springer flere meter op i luften og over hegnet.
Her sker det. Tyren springer flere meter op i luften og over hegnet.
 Foto: emattson1934/YouTube

Hvad der ved første øjekast lignede en ulykke, der kunne have kostet 25-årige Paige King livet, endte faktisk med at redde hendes liv.

For da en vildfaren tyr med navnet Border Crisis pludselig springer over hegnet til et rodeoshow i byen Redding i Californien, bliver Paige og mange andre tilskuere ramt af tyren, og hun ender med flere brækkede knogler og andre knubs.

– Jeg sad med min kæreste, og vi så rodeoet. Ud af det blå, så jeg tyren komme lige imod mig. Jeg ved ikke præcist, hvad der skete – det tog mig et øjeblik. Min kæreste hev mig pludselig op fra jorden, og jeg tænkte: “Og, der er en tyr der,” fortæller Paige King til Fox News.

Derfor bliver Paige sendt i en CT-scanner, da hun ankommer til hospitalet, og her gør lægerne et foruroligende fund.

Artiklen fortsætter under videoen...

For ikke nok med, at Paige har fået en ordentlig tur af tyren, så opdager lægerne også, at der sider en kræfttumor i nakken på hende.

– Vi tog hende med på skadestuen, hvor hun fik taget en CT-scanning. Her opdagede lægerne en klump i hendes nakke, udover alle de andre skader fra ulykken, der kunne være kræft, fortæller Paige’ far, Erick Mattson, ABC 7.

Paige fik diagnosticeret skjoldbruskkirtelkræft. Og pludselig viste det sig, at det var et held, at Paige havde været en del af ulykken med tyren.

For hun fik senere at vide, at kræften kun var i første stadie, og den kunne fjernes med en operation, så i dag kan Paige King takke sin hornede overfaldsmand for at kræften blev opdaget i tide.

Artiklen fortsætter under billedet …

Paige King sammen med tyren, der endte med at redde hendes liv.
Paige King sammen med tyren, der endte med at redde hendes liv.
 Foto: GoFundMe

– Hvis jeg ikke var taget til rodeo, ville man ikke have opdaget tumoren. Jeg er meget glad for det sket, men det er stadig helt vildt, fortæller hun.

Til dagligt arbejder Paige som rengøringsmedarbejder, og da hun en dag er på vej ud til en kunde, sker det utrolige.

På en mark står Border Crisis og ser på Paige.

– Jeg kørte på vejen og kiggede til venstre, og lige pludselig ser jeg den her tyr, der på en prik lignede tyren fra den skæbnesvangre aften. Jeg kiggede på min kollega og sagde: “Der kan ikke ske”, siger Paige, der var nødt til at tage en selfie med Border Crisis.

– Først var jeg bange, men det var sjovt. Det hele gik op i en højere enhed, siger Paige King.

Paige’ familie har oprettet en GoFundMe-side for at få hjælp til omkostningerne af behandlingen, som hun fik i Houston i Texas - langt fra hjemmet i Californien.

Sponsoreret indhold