Viralt15. juli 2023

Odin har fået fjernet næse og brystvorter: Bliver råbt efter på gaden

På 11 år har Odin brugt over 50.000 kroner på at ændre sit udseende – de fleste tatoveringer har han selv lavet
Odin er træt af chikane på gaden
Odin har fået lavet så meget om på sit udseende, at han bliver chikaneret, når han går på gaden.
 Foto: Instagram/@witch_doctors

Der er intet at sige til, at Odin får folk til at vende sig, når de går forbi ham på gaden, men han mærker også til de negative reaktioner.

Ifølge New York Post oplever han nemlig at blive råbt efter på gaden.

– Folk elsker at hade, alt der er anderledes, har den 32-årige mand fra Californien fortalt Jam Press ifølge det amerikanske medie.

På 11 år har han brugt over 50.000 kroner på blandt andet at at få implantater, markeret brystkassen, og så har han selv tatoveret sig i øjnene, på sit bryst og på tandkødet.

Odin er træt af chikane på gaden
Odin på 39 år har tatoveret sig selv på øjet og øjenæblet, mens han har fået andre tatovører til at være kreative på hans hoved, hals og nakke.
 Foto: Instagram/@witch_doctors

– Folk tror lige nu jeg er et monster, men jeg er sådan en der inviterer dig på middag, skriver Odin i en story på sin Instagram med et billede af en tallerken med en pænt serveret tatar, lidt gulerødder og hvidt flute.

Men det er altså ikke umiddelbart det indtryk, han giver, når man dømmer ud fra hans udseende.

Senest har han fået fjernet sin næsetip, hvor der nu sidder en såkaldt septril-piercing, ligesom at hans Instagram også afslører, at hans brystvorter er blevet skåret af.

– Jeg tror, ​​min krop er en beholder for kunst, og jeg tror, ​​at den er en del af den praksis at ændre, hvordan jeg bliver set, siger han til Jam Press.

– Jeg begyndte at gøre det mest på grund af min påskønnelse af stammehistorie, kultur og kunst, forklarer Odin, hvis mor arbejde på et museum, hvilket han tror har haft betydning for, hvordan han ser verden.

Sponsoreret indhold