Viralt20. september 2023

Nybagt mor hylder stoffer: Kalder sit barn ”Meth Rules”

En journalist var kreativ, da hun for nylig blev mor. Hun var nemlig i gang med en historie om babynavne
Kirsten Drysdale ville teste, om et skørt navn, der hyldede stoffer, kunne blive godkendt af myndighederne. 
Kirsten Drysdale ville teste, om et skørt navn, der hyldede stoffer, kunne blive godkendt af myndighederne.
 Foto: X

Der er højt til loftet, når folk skal give deres babyer navne, men der må da stadig være grænser?

Det skulle man tro, men en australsk journalist har udfordret det synspunkt, da det er lykkedes hende at snige et noget aparte navn gennem de australske myndigheders nåleøje.

Det skriver News.com.au.

Journalisten, der hedder Kirsten Drysdale, blev for nylig mor for tredje gang, og skulle derfor indgive navnet til familiens nye medlem til myndighederne.

Da hun sammen med sin arbejdsplads var i gang med at arbejde på en historie om, hvad med lovligt må kalde sit barn i Australien, så hun sit snit til at teste systemet.

– Vi overvejede, hvad det mest uhørte navn, som helt sikker ikke ville blive godkendt, kunne være, fortæller Kirsten Drysdale.

Efter betænkningstiden landede hun derfor på ”Methamphetamine Rules”, der på dansk kan oversættes til noget i retning af ”Amfetamin er det fedeste”.

Men søreme om ikke den lille baby fik sit navn godkendt. Til morens store skræk.

– Jeg ved ikke, hvordan navnet blev godkendt. Måske troede de at Methamphetamine er et græsk navn, siger Kirsten Drysdale.

Myndighederne har senere indrømmet, at der er tale om en sjælden forsømmelse, og den lille søn har sidenhen fået bekræftelse på, at hans rigtige navn snart bliver godkendt.

Hvad navnet er, vil journalisten ikke ud med, men hun lover, at det intet har at gøre med hårde stoffer.

– Vi er sikre på, at det her bliver en meget unik historie, vi kan fortælle ham på hans 21-års fødselsdag, siger Kirsten Drysdale.

Sponsoreret indhold