Viralt1. april 2023

Mor mister 2-årig datter i tornadoen: Var selv på hospitalet for at føde

En højgravid kvinde efterlod sin 2-årige datter hos bedsteforældrene, mens hun tog på hospitalet for at føde. På tragisk vis mistede den 2-årige datter kort efter livet i den altødelæggende tornado, der ramte Mississippi
2-årige Aubrey døde i tornadoen. Imens var hendes mor på hospitalet for at føde. nbsp;
2-årige Aubrey døde i tornadoen. Imens var hendes mor på hospitalet for at føde.
 Foto: Privat og Ritzau Scanpix

En amerikansk familie har på tragisk vis mistet deres 2-årige datter – samme dag som moren nedkom med familiens nyeste familiemedlem på hospitalet.

Tragedien indtraf fredag i sidste uge, da en altødelæggende tornado raserede familiens hjem i Silver City, Mississippi.

Det skriver Metro.

Den højgravide mor Dominique Green havde efterladt sin 2-årige datter hos bedsteforældrene, mens hun tog på hospitalet for at føde. Desværre ramte den voldsomme tornado kort efter, og 2-årige Aubrey døde.

Bedsteforældrene havde også passet tre andre børnebørn; Kaleb, 8, Kelsey, 7, og Kensley, 1; mens deres mor – Jessica Drain – var på arbejde. Den 8-årige Kaleb pådrog sig voldsomme skader i hovedet under tornadoen.

Uhyggelige billeder: Så voldsomme er skaderne efter tornadoen

Fredagens ødelæggende tornado kostede mindst 25 personer livet i Mississippi, mens én er død i nabostaten Alabama. Rolling Fork i Mississippi er et af de steder, der er hårdest ramt.

Byen er hjem for omkring 2000 mennesker.

Byens borgmester, Eldrigde Walker, har tidligere fortalt til CNN, at "min by er væk".

– Ødelæggelse. Når jeg kigger fra venstre til højre, er det alt, jeg ser.

– Mange familier lider. Vores samfund står i en situation, vi aldrig havde forventet. Ødelagte huse kan vi erstatte, men vi kan ikke erstatte et liv, lyder det.

I kølvandet på naturkatastrofen har USA's præsident, Joe Biden, erklæret føderal nødtilstand i flere berørte amter i Mississippi.

Det betyder, at føderale midler kan bruges på midlertidige boliger, reparationer og billige lån til borgere, der er berørt af tragedien.

Tornadoer er relativt normale i det centrale og sydlige USA. Her oplever flere stater i det såkaldte “Tornado Alley” flere ødelæggende storme hvert år. Værst er det i foråret, når varm og kold luft mødes.

Sponsoreret indhold