Viralt31. oktober 2022

Model vækker vrede: Her twerker Amanda Nicole på kirkegård

Modellen Amanda Nicole viser sit Halloween-look frem i en video, hvor hun twerker og gnider sig op ad gravsten, og det falder ikke i god jord
Amanda Nicole er blandt andet kendt for at have brugt tusindvis af dollars på plastikoperationer for at få flere matches på Tinder.
Amanda Nicole er blandt andet kendt for at have brugt tusindvis af dollars på plastikoperationer for at få flere matches på Tinder.
 Foto: Privat

Er det en hyldest eller en disrespekt at danse for de døde? Mange følgere er ikke i tvivl, efter modellen Amanda Nicola har twerket på en kæledyrskirkegård og filmet det.

Videoen med tilhørende fotoshoot har Instagram-baben delt på Instagram i anledning af Halloween, men det er tydeligvis ikke alle, der sætter pris på modellens valg af location.

I stedet vælter det ind med kritik.

Amanda Nicole har klædt sig ud som Marvel-figuren Lady Death, men det er altså hverken kostumet eller kroppen, der løber med opmærksomheden.

– Det her må være disrespekt på en kirkegård, skriver en følger, mens en anden stemmer i:

– Er du seriøst på en kirkegård? Folk nu om dage.

Amanda Nicole har endda selv lagt en kommentar, der kan opfattes som et svar til nogle af de kritiske røster:

– Jeg bliver bogstaveligt talt hjemsøgt om natten af hundehvalpespøgelser, fordi jeg vanhelligede en kæledyrskirkegård for at få de her billeder. Så I har bare at like det her opslag, skriver hun.

– Er det nu acceptabelt at vise sin røv på en kæledyrskirkegård, spørger en tredje.

– Forestil dig, at du tager hen for at se til en, du elsker, og så går den Instagram-hore rundt sådan der, skriver en fjerde.

Sponsoreret indhold