Viralt7. december 2022

– Min mand havde en UNDERLIG reaktion på min søsters graviditet, han skjuler noget

En både bekymret og mistænksom kvinde er overbevist om, at hendes mand holder noget skjult – for han reagerede yderst mærkværdigt, da kvindens søster afslørede, at hun var gravid
En både bekymret og mistænksom kvinde er overbevist om, at hendes mand holder noget skjult – for han reagerede yderst mærkværdigt, da kvindens søster afslørede, at hun var gravid.
En både bekymret og mistænksom kvinde er overbevist om, at hendes mand holder noget skjult – for han reagerede yderst mærkværdigt, da kvindens søster afslørede, at hun var gravid.
 Foto: Misty Bedwell / Design Pics/Newscom/MEGA

– Jeg er ved at blive skør over at tænke på det!

Sådan indleder en både bekymret og mistænksom kvinde et indlæg på det sociale medie Reddit.

Den seneste tid har hun haft en nagende fornemmelse af, at hendes mand ikke fortæller sandheden, og at han måske har været hende utro med en ganske særlig person.

det sociale medie fortæller kvinden, at hendes nagende tvivl for alvor begyndte at vokse, da de en aften var til middag hos hendes familie.

– Alt gik godt. Vi talte, grinede og spiste. Men da min søster rejste sig og bekendtgjorde, at hun var gravid, bemærkede jeg, at min mand blev stille. Han rejste sig ikke for at ønske hende tillykke, som os andre gjorde. Han sad bare og stirrede på hende, fortæller den bekymrede kvinde.

Værre gik det dog kort efter. Her rejste manden sig pludselig op, fortæller kvinden:

– Han gik ud og kastede op. Jeg aner ikke, hvad der var med ham. Han sad på badeværelsesgulvet ved siden af toilettet, og han nægtede at lade mig vaske hans ansigt.

– Jeg blev ved med at spørge ham, om han var okay, men han svarede ikke.

Kvinden fortæller, at de herefter tog hjem, og manden gik fluks i seng. Den følgende morgen gjorde hun endnu en pudsig – og bekymrende – opdagelse.

– Omkring klokken 05:30 vågnede jeg ved, at han græd i badet. Jeg spurgte, om han var okay, men det eneste han sagde, var, at han havde brug for et minut alene, fortæller kvinden.

– Jeg bad ham forklare sig, og han sagde, at han følte sig overvældet … af hvad?!?! Han er ikke typen, der bliver stresset over job eller noget i den dur. Det er bare så ulig ham, fortæller kvinden.

Nu sidder hun tilbage med en følelse af, at hans mærkværdige opførsel skyldes hendes søsters graviditet.

– Det, der skræmmer mig, er også, at min søster engang sagde, at min mand var lige hendes type, og hun håbede, at hun en dag ville finde en som ham. Hun har dog en kæreste, skal det lige siges.

Kvinden er godt klar over, at det måske bare er hende, der ser spøgelser. Alligevel sidder hun nu med spørgsmålet:

Har hendes mand gjort hendes søster gravid? Eller er han ked af, at hun er gravid?

Hvad tænker du?

Giv din mening til kende herunder:

Sponsoreret indhold