Viralt12. april 2023

Meirivone er gift med kludedukken Marcelo: Nu er hun gravid med parrets andet barn

En positiv graviditetstest har skabt glæde for den brasilianske rengøringsdame, der er kæreste med en kludedukke
Meirivone og hendes mand Marcelo
 Foto: Instagram

Vi har på SE og HØR flittigt dækket forholdet mellem Meirivone Rocha Moraes og hendes kæreste, Marcelo, der ikke er live, men i stedet lever en forsødet tilværelse som forkælet dukke.

Parret fandt sammen for et par år siden, da Meirivone manglede en dansepartner, og hendes mor fluks syede en sådan én af slagsen til hende.

Meirivone, der til daglig er rengøringsdame, faldt pladask for dukken Marcelo, som hun synes har rigtig mange gode kvaliteter, men dog er en anelse doven.

Mennesket og dukkens forhold er dog ikke kun en dans på roser, da Meirivone sidste år opdagede, at Marcelo var hende utro.

Da de kort forinden var blevet forældre, valgte Meirivone dog at blive sammen med Marcelo på trods af hans dukkeeskapader, der involverede en af hans kærestes veninder og et hotelværelse.

Nu er der igen nyheder fra deres forhold, da Meirivone atter er gravid. Det fremgår af hendes Instagram-profil, hvor hun stolt viser en positiv graviditetstest frem.

Det lykkelige par har i forvejen en søn, der kom til verden i 2022. Sønnen ligner umiddelbart sin far mest, da de begge er lavet af stof.

Dengang beskrev Meirivone den 35 minutter lange fødsel som smertefri. Ifølge hende selv tog hun otte kilo på under graviditeten.

Meirivone blev angiveligt gravid, fordi Marcelo i sin lyst glemte at bruge kondom under sexakten.

Sidder man og undrer sig over, hvor legalt ægteskabet er, findes der masser af video fra bryllupsdagen, hvor intet mindre end 250 mennesker mødte op.

Siden Meirivone er begyndt at dele ud af hende og sin mands liv er mange begyndt af følge med på de sociale medier.

For to uger siden kunne rengøringsdamen således fejre, at hendes profil nu har 500.000 følgere.

Sponsoreret indhold