Viralt26. august 2022

Mand skærer sin penis af ved en fejl: Drømte, jeg skar kød

En middagslur har fået fatale konsekvenser for en mand fra Ghana, der i søvne skar sin egen penis og pung af
47-årige Kofi Atta havde en lidt for livagtig drøm.
47-årige Kofi Atta havde en lidt for livagtig drøm.
 Foto: Colourbox (modelfoto)

Nogle mennesker har så livagtige drømme, at de tror, de er sket i virkeligheden. En mand fra det sydlige Ghana er dog kommet helt slemt af sted efter det, der skulle have været en forfriskende middagslur.

47-årige Kofi Atta fra byen Assin Fosum drømte nemlig, at han skar kød – og vågnede af at have skåret sin egen penis og pung af i søvne.

Ifølge BBC drømte manden, at han var i gang med at slagte en ged – og det resulterede altså i alvorlige skader på mandens kønsdele.

– Jeg sad indenfor i en stol, hvor jeg døsede hen, og mens jeg sov, drømte jeg, at jeg skar kød, som jeg havde foran mig, forklarer Kofi Atta, der arbejder som landmand.

Han husker ikke, hvordan han fik fat i kniven eller om det er lykkedes ham at falde i søvn i stolen, mens han havde kniven i hånden.

Lige efter ulykken kaldte han på naboerne for at få hjælp, og de ringede konen, der var ude at rejse, op. Hun fandt manden siddende i en blodpøl med sin penis i hånden, gav ham en ble på og kørte ham på skadestuen for at blive behandlet.

Selv om det er alvorligt at have skåret sin mandlighed af med en kniv, er uheldet ikke vurderet til at være livstruende. Kofi Atta har dog brug for at blive opereret og er angiveligt i gang med at samle penge ind for at kunne betale for benzin til turen derhen.

Sponsoreret indhold