Viralt30. maj 2023

Liz' desperate bøn: Leder efter bamse med afdød søns aske i

Amerikanske Liz Atkinson leder desperat efter en uerstattelig bamse, der er forsvundet under en familieferie
Gabryel døde, lige inden han fyldte otte år, og havde sin elefantbamse Bruce med sig overalt. 
Gabryel døde, lige inden han fyldte otte år, og havde sin elefantbamse Bruce med sig overalt.
 Foto: Privat

Ved første øjekast ligner bamsen Bruce et tøjdyr som alle andre.

Men for den amerikanske familie Atkinson har den blå elefantbamse en helt uvurderlig og uerstattelig betydning, for den er nemlig et meget håndfast minde efter Gabryel, der døde som blot syv-årig.

Allerede under sin graviditet vidste mor Liz Atkinson, at hendes tid med Gabryel var lånt. Under en graviditetsscanning i uge 20, fandt lægerne ud af, at deres søn havde en kromosomfejl, som ikke var "foreneligt med liv".

Liz og hendes mand var ikke klar på at afbryde graviditeten, og i uge 31 af sin graviditet fødte hun sønnen Gabryel, der var indlagt en stor del af sit liv og gennemgik over 50 operationer.

Gennem de mange opslidende hospitalsindlæggelser havde Gabryel elefantbamsen Bruce med sig, og da Gabryels krop gav op kort inden hans otte års-fødselsdag, beholdt familien Atkinson bamsen som et minde om sønnen.

Inden en længe ønsket tur til Disney, som Gabryel aldrig nåede at komme med på, tog familien bamsen Bruce med og lagde en lille pose med aske i lommen på Bruce.

Men så ramte det utænkelige.

Familien mistede bamsen Bruce under ferien, og på Facebook gør Liz nu alt for at få bamsen igen.

– Vores søn Gabryel døde, før han kunne komme til Disney, indleder hun sit desperate indlæg på Facebook.

– På hans fødselsdag i år tog vi vores overlevende søn Sebastyan med på rejsen. Gabryel fik denne elefant på intensiv, og den var med til alle operationer (over 50) og indlæggelser (for mange til at tælle) med ham. Han sov med den hver nat, og siden har døde har min mand og jeg stadig ham stadig med i seng. Hans navn er Bruce, fortæller hun om bamsen.

Her ses Gabryel med bamsen Bruce og faderen Ande. 
Her ses Gabryel med bamsen Bruce og faderen Ande.
 Foto: Privat

Liz' desperate bamsejagt er blevet delt over 11.000 gange, og Liz' håb er, at Bruce snart er retur – inklusiv Gabryels aske.

– Min største skræk er, at Bruce bliver regnet på, kørt over på en parkeringsplads, eller at et andet barn har Bruce og deres mor vasker det og får aske fra et menneske over det hele, skriver hun.

Sponsoreret indhold